کلاهبرداری با سوءاستفاده از نام پیشکسوت تیم ملی

از شب گذشته کلاهبرداری با نام یکی از پیشکسوتان پرسپولیس صورت گرفته است.
کد خبر: ۱۲۲۰۷۶۳
| |
2793 بازدید
کلاهبرداری با سوءاستفاده از نام پیشکسوت تیم ملی

 
به گزارش تابناک به نقل از فارس، از شب گذشته پیامکی از شماره همراه محمد مایلی‌کهن سرمربی اسبق تیم ملی و پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس برای بسیاری از مخاطبین تلفن همراه این پیشکسوت فوتبال ارسال شده است.

به نظر می‌رسد تلفن مایلی‌کهن هک شده و پیامکی که برای مخاطبین او ارسال شده حاوی یک لینک آلوده بوده و پای کلاهبرداری در میان است.

برخی از مخاطبین پیامک‌های ارسالی، بعد از کلیک روی این لینک متوجه شدند که حساب آنها خالی شده و فهمیدند این یک پیامک آلوده و بدافزار بوده است‌. قرار است فردا (شنبه) اقدامات قضایی برای این پیشکسوت پرسپولیس و افراد مالباخته صورت بگیرد. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت