اعضای بدن فرمانده شهید نوپوی زنجان اهدا شد

فرمانده انتظامی استان زنجان از دادن عنوان «شهید» به سرهنگ دوم حسن بیات، فرمانده نوپوی زنجان خبر داد و گفت: اعضای بدن شهید بیات اهدا شد.
کد خبر: ۱۲۱۰۰۸۸
| |
4237 بازدید

اعضای بدن فرمانده شهید نوپوی زنجان اهدا شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سردار محمد طراقیه گفت: سرهنگ دوم شهید علی بیات، فرمانده نوپوی زنجان در پی اجرای رزمایش تخریب دچار سانحه انفجار مواد شد و متأسفانه جان خود را از دست داد.

وی ادامه داد: شهید بیات از مربیان آموزشی نوپوی استان زنجان بود.

فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به اینکه شهید بیات سه روز در بیمارستان آیت‌الله موسوی زنجان بستری بود و متأسفانه دچار مرگ مغزی شد، افزود: بعد از تأیید پزشکان و با ایثار خانواده‌اش، پیکر این شهید بزرگوار برای اهدای عضو به بیمارستان سینای تهران منتقل شده و اعضای این شهید والامقام به بیماران نیازمند اهدا شد.

سردار طراقیه گفت: مراسم تشییع شهید سرهنگ دوم بیات ساعت ۱۰ صبح پنج‌شنبه (۲۳ آذر ماه) از مقابل مسجد جامع زنجان برگزار خواهد شد.

وی ضمن تسلیت شهادت این سرباز خدوم نظام، تاکید کرد: پلیس با همه توان در خدمت مردم است و در این راه، جان خود را نیز فدا می‌کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت