صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

پرونده برزیل و آرژانتین به فیفا کشید

کد خبر: ۱۲۰۶۵۶۲
| |
4247 بازدید

فدراسیون جهانی فوتبال در پی بروز درگیری و ناآرامی‌ها در بازی برزیل و آرژانتین،  پرونده‌ای باز کرد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از اتلتیک؛ فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) در پی ناآرامی‌هایی که پیش از بازی مرحله مقدماتی انتخابی جام جهانی 2026 بین برزیل و آرژانتین رخ داد، و همچنین خشونت پلیس برزیل علیه تماشاگران مهمان، پرونده انضباطی باز کرده است.

این دیدار که 22 نوامبر (1 آذر) در ورزشگاه ماراکانا شهر ریودوژانیرو برگزار شد، با نتیجه یک بر صفر به سود آرژانتین به پایان رسید. این دیدار به دلیل اختلال در سکوها با 30 دقیقه تأخیر آغاز شد و در حین پخش سرود ملی بین هواداران درگیری رخ داد. هواداران برزیلی سرود آرژانتین را هو کردند و پس از آن درگیری‌ها آغاز شد و طی آن هواداران نیز صندلی‌ها را پرتاب کردند.

تیم ملی فوتبال آرژانتین قهرمان جام جهانی 2022 به تأخیر در شروع مسابقه و ایجاد ناآرامی در بین هواداران متهم شده است، در حالی که فدراسیون برزیل نیز با اتهام عدم تامین امنیت در یک بازی خانگی مواجه است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات