رانش زمین در گرجستان با ۱۱ کشته و ۳۰ مفقودی

وزارت کشور گرجستان جمعه اعلام کرد که رانش زمین در شهر گردشگری «شووی» دستکم یازده کشته و ۳۰ مفقودی بر جای گذاشت.
کد خبر: ۱۱۸۶۳۶۸
| |
2853 بازدید
رانش زمین در گرجستان با ۱۱ کشته و ۳۰ مفقودی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رویترز، تصاویر ویدیویی از رانش زمین نشان می‌دهد که گل و لای و خرابی‌های زیادی در این منطقه ایجاد شده و درختان زیادی از ریشه کنده شده‌اند.

ایراکلی گارباشویلی نخست وزیر گرجستان گفت که ده‌ها نفر بر اثر رانش زمین مفقود شده‌اند. رسانه‌ها شمار مفقودی‌ها را بیش از ۳۰ نفر اعلام کرده‌اند.

وزارت کشور گرجستان نیز گفت که گروه‌های امدادی در محل حادثه حاضر شده و به عملیات امداد و نجات مشغول هستند.

شووی در ۱۴۰ کیلومتری شمال غرب تفلیس پایتخت گرجستان قرار دارد و چشمه‌های آب گرم و هتل‌های کوچک زیادی در این منطقه قرار دارد.

گزارش‌ها حاکی است که بارش باران و فرسایش خاک باعث رانش زمین شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت