میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گروگانگیری در یکی از بانک‌های پایتخت قزاقستان

در شهر آستانه، پایتخت قزاقستان، یک مرد، کارمندان بانک را گروگان گرفت و خواستار انتقال تمام دارایی های سازمان به چندین حساب خاص شد.
کد خبر: ۱۱۷۹۶۴۸
| |
3740 بازدید
گروگانگیری در یکی از بانک‌های پایتخت قزاقستان

 

به گزارش تابناک به نقل از راشاتودی، بر اساس بیانیه پلیس، حوالی ساعت ۳ بعد از ظهر یکشنبه یک فرد مسلح وارد ساختمان بانک کاسپی در خیابان دوستیک شده و هفت کارمند را گروگان گرفت.

گزارش شده که او حدود ۳۰ سال دارد، و مسلح به یک اسلحه کمری است.

پلیس بلافاصله به صحنه واکنش نشان داد و منطقه را محاصره کرد در حالی که مذاکره کنندگان آموزش دیده در تلاش برای حل و فصل وضعیت، گفتگو را با رباینده آغاز کردند.

پس از مذاکرات، افسران مسلح برای غلبه بر گروگانگیر و اطمینان از امنیت گروگان‌ها وارد ساختمان شدند.

وزیر امور داخلی گفت که خواسته‌های ارائه شده توسط گروگانگیر غیرقانونی است.

«او از ما خواست برای کمک به خانواده و دوستانش به حساب‌های خاصی پول انتقال دهیم. نزدیکانش را در جریان مذاکرات قرار دادیم تا با او صحبت کنند. اما او با خواسته‌های آنها موافقت نکرد. بنابراین، ما مجبور شدیم یک عملیات نیرومند انجام دهیم.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت