مصدومیت ۵۳ نفر در حوادث جوی ۲۴ ساعت گذشته

رئیس سازمان اورژانس کشور از مصدوم شدن ۵۳ نفر و فوت ۶ تن از هموطنان در حوادث جوی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
کد خبر: ۱۱۷۸۴۴۷
|
۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۶ 09 June 2023
|
4298 بازدید

به گزارش «تابناک»، جعفر میعادفر در گفتگو با تسنیم، با اشاره به گزارش حوادث جوی طی ۲۴ ساعت گذشته اظهار کرد: از روز گذشته تا ساعت ۲۳ مورخ ۱۸ خرداد، ۵۳ نفر بر اثر حوادث جوی مصدوم شده‌اند که از این تعداد متاسفانه ۶ نفر از هموطنان فوت کرده‌اند.
 
وی افرود: چهار نفر از فوتی‌ها در استان اصفهان، یک نفر در اهر و یک نفر در اراک بوده است.
 
میعادفر ادامه داد: در شهرستان اهر یک کودک ۸ ساله بر اثر سیل فوت کرده است ویک آقای ۴۲ ساله و یک خانم ۳۳ ساله مصدوم شده‌اند. در استان تهران وزرش باد ۲۵ مصدوم برجا گذاشته که از این تعداد ۱۶ نفر به مراکز درمانی اعزام و ۹ نفر در محل حادثه درمان شده‌اند. در اصفهان سیلاب جان چهار نفر را گرفته و ۹ مصدوم و احتمالا دو مفقودی برجا گذاشته است. در اراک نیز یک آقای ۶۷ ساله بر اثر اصابت صاعقه فوت کرده است.
 
رئیس سازمان اورژانس کشور تشریح کرد: در مازندران ریزش سنگ دو مصدوم برجا گذاشته است؛ در فیروزکوه (کوهسار) سیلاب تنها منجر به تلف شدن دام و طیور و خسارت به تعدادی واحد مسکونی شده است. در ساوه (زرندیه) بارش باران باعث تلف شدن دام‌ها شده و در البرز (چالوس – تونل ۴ تا ۶) آبگرفتگی و انسداد مسیر ۹ مصدوم برجا گذاشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت