آمران به معروف باید در تمام پاساژها مستقر شوند

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، محمود اسپانلو در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، آمران به معروف را باید در همه پاساژها و مراکز خرید مستقر کند.
دادستان مرکز استان گلستان افزود: اصناف هم باید یک نفر را در کنار آمران به معروف برای برخورد با بی حجاب ها در مراکز خرید مستقر کند و اگر نمی توانند برخورد کنند به ما گزارش دهند تا دستور پلمب صادر کنیم.
وی گفت: اگر از ضابطان قضایی گزارشی بیاید که در پاساژی بی حجابی هست و تذکر دادیم و عمل نکردند، برای پلمب آن مرکز خرید، به هیچ عنوان تردید نمی کنیم.
اسپانلو، خطاب به آمران به معروف هم گفت: به عنوان دادستان تکلیف دارم از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت کنم و در کنار آنها برای برخورد با پدیده بی حجابی ایستاده ایم.
دادستان مرکز استان گلستان خطاب به مدیران هم گفت: اگر گزارش مستندی به دست ما برسد که مسئولی در حوزه حجاب، مسئولیتی داشته اما به وظیفه خود عمل نکرده باشد، قطعا برخورد می کنم.
اسپانلو ادامه داد: در موضوع حجاب حتی کارهای سلبی و برخورد قضایی هم ماهیت فرهنگی دارد.
وی با تاکید بر مداومت و استمرار اقدامات در حوزه حجاب گفت: جبهه دشمن سال ها کار کرده تا به اینجا رسیده است و نباید انتظار داشته باشیم یکی دو روزه کار را جمع کنیم و نیاز به کار فرهنگی مستمر در کنار اقدامات سلبی دارد.
مردم را به دلیل قانونی که در هیچ جا نیست شلاق بزنن ؟؟؟
چرا دولت برای دخالت در یک امر شخصی و برهم زدن آرامش جامعه، از جیب همین ملت این همه هزینه می کند؟
حقوق هم از محل جریمه بی حجابها
در مورد استخدام و تعیین رقم حقوقمی توانند از آفای چمران مشورت بگیرند.
علی برکت الله
چطور است که مسئولین گرسنگان را می بینند ولی کاری نمی کنند ولی برای حجاب رگ گردنشان بیرون می زند
چه چیزی بهتر از مسئله حجاب برای درگیر کردن ذهن من و شما
بیایید از هر طیف که هستیم با هم دوست و متحد باشیم و مسئولین را مجبور کنیم به مسائل مهمتر بپردازند و مجبور شوند قصور خودشان را در این سالها به گردن بگیرند و اشتباهاتشان را جبران کنند نه اینکه اجازه دهیم پشت مسئله حجاب قایم شوند






