میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هلاکت ۵۰ تروریست الشباب در مرکز سومالی

ارتش سومالی چهارشنبه شب اعلام کرد، طی عملیات زمینی و هوایی در منطقه ای در مرکز این کشور، ۵۰ تروریست الشباب به هلاکت رسیدند.
کد خبر: ۱۱۶۱۲۸۱
| |
4502 بازدید
هلاکت ۵۰ تروریست الشباب در مرکز سومالی

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، سرهنگ «تهلیل بیحی» فرمانده نیروهای پیاده نظام ارتش سومالی گفت: نیروهای ارتش با همکاری متحدان بین المللی این کشور عملیاتی را در شهرک «میرون» واقع در نزدیکی شهر «حررطیری» در استان «جلمدوگ» انجام دادند.

وی افزود: در این عملیات، نیروهای ارتش موفق شدند تا شهرک میرون را از اشغال تروریست‌های الشباب آزاد و ۵۰ نفر از آنها را به هلاکت برسانند.

از سوی دیگر «داود اویس» وزیر اطلاع رسانی سومالی اعلام کرد که طی یک هفته گذشته ۳۲۳ نفر از تروریست‌های الشباب در عملیات ارتش این کشور کشته شدند.

الشباب یک گروه مسلح وابسته به شبکه القاعده است و بسیاری از عملیات‌ تروریستی را که منجر به جان باختن صدها نفر در آفریقا شده، پایه‌ریزی کرده است.

این گروه بارها به نظامیان دولتی و نیروهای صلح‌بان اتحادیه آفریقا در موگادیشو پایتخت سومالی یورش برده‌ و چند عملیات‌ خونبار را هم در سایر نقاط آفریقا اجرا کرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت