ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اختلال در فرودگاه بین‌المللی برلین

فعالان محیط زیستی گروه «نسل آخر» با اشغال باندهای فرودگاه برلین در آلمان، پروازهای این فرودگاه بین‌المللی را متوقف کردند.
کد خبر: ۱۱۵۱۸۸۶
| |
5103 بازدید
اختلال در فرودگاه بین‌المللی برلین

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری آناتولی، فرودگاه براندنبورگ آلمان پنجشنبه به دلیل اعتراض فعالان محیط زیست حدود ۲ ساعت فلج شد.

فعالان گروه «نسل آخر» پس از بریدن فنس‌های اطراف محوطه فرودگاه براندنبورگ، وارد باندهای پرواز این فرودگاه شده و با دراز کشیدن در کف باند از برخاستن و فرود هواپیماها جلوگیری کردند.

آنها گفتند: هواپیما وسیله حمل و نقل شهروندان عادی نیست و حدود ۸۰ درصد مردم در طول عمرشان هرگز سوار هواپیما نمی‌شوند.

معترضان با اشاره به اینکه ثروتمندان که یک درصد جمعیت کل دنیا را تشکیل می‌دهند، مشتریان اصلی سفرهای هوایی هستند، تصریح کردند: این یک درصد ثروتمند به تنهایی موجب انتشار حدود نیمی از گازهای گلخانه‌ای ناشی از پرواز هواپیماها می‌شوند. از این رو سفرهای هوایی باید متوقف شود.

فعالان گروه «نسل آخر» از مردم خواستند سفرهای هوایی را متوقف کنند.

فرودگاه براندنبورگ برلین اعلام کرد که باندهای این فرودگاه پس از مداخله مقامات امنیتی و تحت کنترل درآوردن اوضاع بازگشایی شدند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟