میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کنفرانس آژانس انرژی اتمی در واشنگتن بدون روسیه

کنفرانس سه روزه آژانس بین المللی انرژی اتمی با موضوع "انرژی هسته‌ای در قرن بیست و یکم" از امروز در حالی در واشنگتن آغاز بکار می‌کند که کارشکنی‌های دولت آمریکا مانع از آن شد که نمایندگان و مقام‌های روسیه در این نشست بین المللی مهم حضور یابند.
کد خبر: ۱۱۴۷۲۵۴
| |
2669 بازدید
|
۱
کنفرانس آژانس انرژی اتمی در واشنگتن بدون روسیه

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، دولت آمریکا از صدور روادید برای هیات روس خودداری کرده است.

بنابر اعلام تارنمای آژانس بین المللی انرژی اتمی، در این نشست، وزرا، سیاستگذاران، مقامات عالی رتبه و کارشناسان کشورهای عضو درباره نقش انرژی هسته‌ای در گذار به منابع انرژی پاک و سهم آن در توسعه پایدار و کاهش تغییرات آب و هوایی بحث و تبادل نظر خواهند کرد.

شرکت کنندگان همچنین در مورد موضوعات کلیدی مربوط به توسعه و بهره گیری از انرژی هسته‌ای از جمله قابلیت اطمینان و انعطاف پذیری صنعت هسته‌ای در طول بحران همه گیری کرونا در جهان و سهم این صنعت در بهبود اوضاع اقتصادی در شرایط کنونی جهان بحث خواهند کرد.

ماریا زاخاروا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز سه‌شنبه با انتقاد از دولت آمریکا، صادر نشدن روادید هیات روس را ناپذیرفتنی خواند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۴
خوب کرد ویزا نداد . روسیه جنایتگر وقتی برای جان انسانها ارزشی قائل نیست چه فکری میخواد برای توسعه و استفاده از انرژی هسته ای داشته باشه . از این انرژی هسته ای قراره دار و درخت استفاده کنن. مرگ بر همه جنایتگرهای دنیا.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت