بازدید 16186

واکنش شورای عالی انقلاب فرهنگی به درگذشت مهسا

در بخشی از بیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی آمده است: دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن ابراز همدردی با خانواده مهسا امینی و داشتن حس پدرانه و مادرانه فقدان فرزند خود از خداوند متعال برای آن مرحومه آرامش ابدی و برای بازماندگان طلب صبر می‌نماید. از آنجا که این اتفاق موجب جریحه‌دار شدن احساسات بسیاری از مردم شریف ایران شد، لازم است دستگاه‌های مسئول براساس دستور صریح روسای محترم قوای سه گانه کشور، ضمن بررسی دقیق و همه جانبه موضوع، نتایج آن را به اطلاع مردم و افکار عمومی برسانند و در صورت قصور یا تقصیر احتمالی با متخلفین برخورد لازم صورت پذیرد.
کد خبر: ۱۱۴۱۵۴۱
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۸ 20 September 2022

به گزارش تابناک، دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در واکنش به درگذشت خانم مهسا امینی و واکنش‌ها، تحلیل‌ها و حوادث پس از آن بیانیه‌ای صادر کرد.

متن بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن ابراز همدردی با خانواده مهسا امینی و داشتن حس پدرانه و مادرانه فقدان فرزند خود از خداوند متعال برای آن مرحومه آرامش ابدی و برای بازماندگان طلب صبر می‌نماید. از آنجا که این اتفاق موجب جریحه‌دار شدن احساسات بسیاری از مردم شریف ایران شد، لازم است دستگاه‌های مسئول براساس دستور صریح روسای محترم قوای سه گانه کشور، ضمن بررسی دقیق و همه جانبه موضوع، نتایج آن را به اطلاع مردم و افکار عمومی برسانند و در صورت قصور یا تقصیر احتمالی با متخلفین برخورد لازم صورت پذیرد.

در این ماجرا بیان چند نکته ضروری است
۱. جامعه ایران که صادقانه داغدار دختر جوانی است که به منزله دختر خود می‌پندارد و احساسات خود را در این باره بیان می‌کند، جامعه‌ای انقلابی و اسلامی است. درباره جامعه ایران نباید قضاوت‌های سطحی صورت داد؛ بنیه جامعه ایران، ارزشی، دینی، خانواده‌گرا و دانش محور است. همه مردم شریف ایران به سلامت خانواده توجه اساسی دارند، تمام خانواده‌ها دغدغه حفظ دینی و سلامت اجتماعی فرزندانشان را دارند و نگران انحرافات اجتماعی هستند. بروز بن مایه‌های الهی در مراسم عظیم اربعین حسینی (ع) و دیگر اجتماعات بزرگ اجتماعی همگی نشان دهنده تمایلات مردم به مولفه‌های دینی و ارزشی است. دوقطبی سازی‌های جعلی و ساختگی در این ماجرا و سعی در نشان دادن افراد جامعه در برابر یکدیگر دسیسه‌ای کهنه از سوی دشمنان است که نشان از عدم شناخت آنان از مردم ایران و جامعه ایرانی دارد. جامعه ایران با اتحاد و وفاق اجتماعی توانایی حل مشکلات خود را دارد و با بهترین شکل ممکن نقایص و مشکلات را برطرف خواهد کرد.

۲. وقتی به وظایف درست عمل نمی‌شود، پیامد‌ها و اقدامات مهندسی شده دشمن نمایان می‌شود و تازه هشیار می‌شویم که چه اقدامات ناگواری در فضای اجتماعی افتاده است. از مجموعه مصوباتی که در مورد حجاب و عفاف در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شده است کمتر از ۱۰ درصد جنبه کنترلی دارد، ۹۰ درصد مصوبات جنبه تعلیم و تربیت، فرهنگ سازی، تقویت دانش، آگاهی بخشی و ترویج الگو‌های سالم زندگی در میان نسل جوان دارد. از مجموعه مصوبات بیشترین وظایف برعهده صدا و سیما، آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌های فرهنگی است. ماجرای خانم مهسا امینی زنگ هشداری برای تمامی دستگاه‌های مسئول برای انجام وظایف عمدتا فرهنگی و معرفت افزایی است، تا در آینده شرمنده مردم و خانواده‌های ایرانی نباشیم.

۳. حجاب یک قانون الهی است که با حوادث ایام خللی در حقیقت آن بوجود نمی‌آید. از سوی دیگر حجاب منشاء ایجاد مصونیت و سلامت فردی و اجتماعی و فاصله‌گذاری با انحرافات اجتماعی است و از زیرپا گذاشتن حقوق زنان در جامعه جلوگیری می‌کند، حجاب برای حفاظت از حریم حقوق زن وضع شده است و با هر چیزی که این حریم را به مخاطره می‌اندازد، مواجهه قانونی صورت می‌گیرد. نگاه محوری تقویت حجاب و مدیریت دلسوزانه برای حفظ و صیانت از نسل جوان کشور بخصوص دختران این سرزمین اسلامی و الهی است؛ در واقع همه ما باید مثل یک پدرو مادر نسبت فرزندان عزیز این کشور احساس وظیفه کنیم و در جهت آگاهی بخشی، افزایش معرفت و توجه دادن به مخاطرات اجتماعی اقدام کنیم. منبع اصلی رفتار فردی و اجتماعی شناخت و انگیزه است و تا زمانی که این خود انگیخته‌گی شکل نگیرد، کنش‌های اجتماعی از مانائی و ماندگاری برخوردار نیست. در این میان نقش خانواده‌ها، نقشی بی بدیل و جایگاهی رفیع برای درونی سازی ارزش‌ها است.

۴. افراد، فرهیختگان، چهره‌های سیاسی و فرهنگی، جریانات فرهنگی و احزاب سیاسی که دل در گرو این انقلاب و آرمان‌های آن دارند لازم است با بصیرت به صحنه تحولات بنگرند و با موضع‌گیری‌های احساسی و غیرمعقول، آب به آسیاب دشمن نریزند. دشمنان جامعه ایران و انقلاب اسلامی دائما مسیر دین زدایی، هنجارزدایی و شکستن ارزش‌های الهی خانواده را دنبال می‌کنند و از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای و همچنین استفاده از بستر فضای مجازی برای ترویج فرهنگ تردید، تشویش و رفتن به سمت لذت گرایی، تساهل اخلاقی و ترویج نسبیت‌گرایی اخلاقی و تنزل اخلاق به امر شخصی و فردی اقدام می‌کنند که نتیجه این نوع الگوی زندگی در درجه اول به مخاطره افتادن زندگی سالم و صالح و در درجه بعدی افتادن در مسیر تنزل کیفیت زندگی آرام و مبتنی بر قواعد و هنجار‌های پایدار است. دشمن کارش دشمنی و تخریب است و نباید فریب آن را خورد و با او هم‌صدا شد.

۵. دشمنان انقلاب اسلامی، صهیونیست‌های کودک کش، استعماگران پیر، منافقانی که ۱۷ هزار انسان مظلوم و با عظمت را به شهادت رسانده و دائما واسطه تحریم و ضربه زدن به منافع ملت ایران بوده اند، امروز ادعای حمایت از دختر ایرانی می‌کنند که زبانی سراسر دروغ و نفاق را به نمایش می‌گذارند. البته این ماجراسازی‌ها، روسیاهی دیگری برای ایشان خواهد بود و با فرونشست غبارها، ننگ دیگری دامن آن‌ها را فرا خواهد گرفت. اینان که خود در فساد غوطه ورند و بانگ اضمحلال و فروپاشی جوامع‌شان هر روز رساتر از گذشته به گوش می‌رسد، نمی‌توانند با ژست‌های حمایتی و اصلاح طلبی یاری رسان مردم ستمدیده باشند که فرمود: وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ (بقره -۱۱).

۶. امروز از هر روز گذشته تاریخ، بیشتر نیازمند همدلی، وحدت و همفکری برای تقویت ایران عزیز هستیم. ساختن یک تمدن بزرگ بدون هم‌افزایی اندیشمندان و نخبگان و بدون همراهی و همکاری مردم امکان پذیر نیست. دشمنان ایران بزرگ، بدنبال ضعیف کردن پیکره تمدنی عظیم ایران اسلامی هستند و مایه اصلی این امر را تشویش و ناامیدی می‌دانند؛ لازم است همه ما توکل به خدا داشته و توصیه کننده به حق و صبر و امیدواری به لطف بی پایان الهی باشیم.

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر