میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

روح‌الامینی: به بهانه مهسا اصل نظام را نشانه گرفته‌اند

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که به عنوان یک پدر داغدار توصیه می‌کنم که مسیر را از ضد انقلاب جدا کنید گفت که مهسا در برخی تحرکات بهانه بوده و اصل نظام را نشانه گرفته‌اند.
کد خبر: ۱۱۴۱۴۶۸
| |
5252 بازدید
روح‌الامینی: به بهانه مهسا اصل نظام را نشانه گرفته‌اند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، عبدالحسین روح‌الامینی در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) گفت: در آستانه عضویت ایران در اجلاس شانگهای و نشست مجمع عمومی سازمان ملل عده‌ای قصد دارند که از فضای پیش آمده درباره اتفاق رخ داده برای خانم مهسا امینی سوء استفاده کنند.

روح‌الامینی ادامه داد: ما به خانواده مهسا امینی تسلیت می‌گوییم من به عنوان پدری داغدار خانم امینی را مانند دختر خود می‌دانم اما نصیحت می‌کنم و تذکر می‌دهم افرادی که مسائل را پیگیری می کنند از جاده انصاف خارج نشده و جمهوری اسلامی همیشه مظلوم را مظلوم‌تر نکنند.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: نباید به تحرکات ضد انقلاب، سلطنت‌طلبان، کموله و منافقین فرصت داده شود. منافقین که در خون ۱۷ هزار شهید ترور شنا می‌کنند در برخی تحرکات مهسا بهانه و اصل نظام را نشانه گرفته است به عنوان یک پدر داغدار توصیه می‌کنم مسیر را از مسیر ضد انقلاب جدا کنید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت