ایران‌خودرو دیزل با دست پر به مشهد می‌رود

ایران خودرو دیزل با هفت محصول خود شامل چهار محصول جدید که به تازگی معرفی و رونمایی شده‌اند، در بیست و دومین دوره نمایشگاه بین‌المللی خودرو مشهد حاضر می‌شود.
کد خبر: ۱۱۳۷۸۲۱
|
۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۰ 30 August 2022
|
5616 بازدید

ایران‌خودرو دیزل با دست پر به مشهد می‌رود

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- بزرگ‌ترین خودروساز تجاری کشور با هفت محصول شامل کامیونت باری آترین، کامیون کشنده H5، کامیون کشنده آتامان، پیکاپ نیوفیس، ون وانا، اتوبوس آتروس (با تزیینات داخلی و امکانات رفاهی جدید) و اتوبوس برقی eAtros در نمایشگاه خودرو مشهد حاضر خواهد بود.
روابط عمومی ایران خودرو دیزل اعلام کرد، در میان این محصولات، کامیونت باری آترین، کامیون کشنده H5، کامیون کشنده آتامان و اتوبوس برقی eAtros، چهار محصولی هستند که به تازگی توسط ایران خودرو دیزل معرفی و رونمایی شده‌اند و کامیون کشنده آتامان و کامیونت آترین برای اولین بار است که در معرض دید عموم قرار می‌گیرند.
ایران خودرو دیزل در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی خودرو مشهد در روزهای ۹ تا ۱۲ شهریورماه و از ساعت ۱۶ تا ۲۲ پذیرای علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان در محل دایمی نمایشگاه‌های شهر مقدس مشهد خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت