ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کارتخوان‌های فیک به آخر خط رسیدند

مقایسه آمارهای شاپرک نشان می‌دهد تعداد کارتخوان‌های فروشگاهی فعال دارای تراکنش تا دی‌ماه سال ۱۴۰۰ به ۹ میلیون و ۸۸۳ دستگاه رسیده بود که حالا با قطع کارتخوان‌هایی که مالکان آنها تشکیل پرونده نداده‌اند، به ۸ میلیون و ۲۵۹ هزار دستگاه رسیده است.
کد خبر: ۱۱۳۴۸۳۰
| |
9588 بازدید
کارتخوان‌های فیک به آخر خط رسیدند

 

آمارهای شبکه شاپرک نشان می‌هد تعداد ابزارهای پذیرش موبایلی و درگاه‌های پرداخت اینترنتی کشور تا دی‌ماه سال ۱۴۰۰ به حدود ۳ میلیون و ۱۴۹ هزار دستگاه رسیده بود که از این تعداد، ۱.۵ میلیون مورد مربوط به ابزارهای موبایلی و تعداد یک میلیون و ۶۴۶ هزار فقره نیز مربوط به درگاه‌های اینترنتی بوده است.

 

اما تعداد این دو ابزار پرداخت حالا تا پایان تیرماه امسال به ۵۷۶ هزار و ۵۶۶ فقره رسیده که حکایت از کاهش ۸۲ درصدی تعداد ابزارهای فعال درگاه پرداخت اینترنتی و موبایلی است.

با کنار هم قراردادن آمارهای اعلامی سازمان امور مالیاتی و شرکت شاپرک مشخص می‌شود از ۱۸ میلیون و ۸۰۰ هزار ابزار پرداخت ۹ میلیون و ۹۷۳ هزار فقره از آنها غیرفعال شده‌اند.

 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟