ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گردشگری، روزنه خروج یونان از بحران کرونا

کد خبر: ۱۱۲۹۳۰۸
| |
6096 بازدید

شرکت چندملیتی هتلداری و گردشگری تی‌یوآی انتظار دارد بالاترین سطح تقاضای گردشگری برای یونان در سال جاری ثبت شود.

به گزارش ایسنا، گردشگری حدود ۲۰ درصد از تولید ناخالص داخلی یونان را تشکیل می‌دهد و نقش مهمی در کمک به اقتصاد برای خروج از بحران بدهی یک دهه و به دنبال آن همه‌گیری کووید-۱۹ دارد.

مدیر ارتباطات این شرکت گفت: یونان در تابستان امسال دوباره یکی از محبوب ترین مقاصد تعطیلات است و ما انتظار داریم بالاترین سطح تقاضا را داشته باشد.

در مجموع انتظار می‌رود این گروه حدود سه میلیون گردشگر را به یونان بیاورد. وی افزود: تعداد بازدیدکنندگان بیشتر از قبل از همه‌گیری که ۲.۸ میلیون نفر بود. شرکت چندملیتی هتلداری و گردشگری تی‌یوآی(TUI) عنوان کرد که انتظار دارد در سال ۲۰۲۲ دوباره به سوددهی برسد زیرا کشورها محدودیت‌های حرکت را برداشته‌اند.

مقامات یونانی گفته‌اند که انتظار دارند این بخش ۸۰ درصد از رکورد ۱۸ میلیارد یورویی (۱۸.۳۳ میلیارد دلار) درآمد تولید شده در سال ۲۰۱۹ و قبل از همه‌گیری را  بر اساس ۳۳ میلیون بازدیدکننده داشته باشد و این در مقایسه با ۱۴ میلیون بازدیدکننده خارجی سال گذشته است.

با این حال، آنها ممکن است با اختلال مواجه شوند، زیرا اعتصابات و کمبود کارکنان باعث لغو هزاران پرواز در سراسر اروپا شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟