۱۸ نفر از اراذل و اوباش نقده دستگیر شدند

فرمانده انتظامی نقده گفت: ۱۸ نفر از اراذل و اوباش این شهرستان که اقدام به ایجاد اخلال در نظم و امنیت عمومی کرده بودند در یک عملیات ضربتی شناسایی و دستگیر شدند.
کد خبر: ۱۱۲۳۶۳۶
|
۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۸ 10 June 2022
|
8139 بازدید

فرمانده انتظامی نقده، سرهنگ کیومرث پاکدل گفت: برابر اخبار رسیده از شهروندان مبنی بر اینکه تعدادی از افراد با قدرت‌نمایی، ایجاد نزاع، درگیری و مزاحمت در اماکن عمومی موجب سلب آسایش عمومی شهروندان شده‌اند دستگیری این افراد با هماهنگی مقام قضایی در دستور کار ویژه پلیس شهرستان قرار گرفت.

او می گوید: ماموران پلیس امنیت عمومی انتظامی این شهرستان با انجام اقدامات فنی، تشرف اطلاعاتی، تعقیب و مراقبت‌های ویژه محل تردد و مخفیگاه متهمان را مورد شناسایی و در یک عملیات ضربتی تعداد ۱۸ نفر را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی نقده گفت: از متهمان ۲ قبضه سلاح جنگی و تعدادی قمه و سلاح سرد کشف و ضبط شد و متهمان برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

او گفت: به این قبیل افراد که نظم و امنیت شهر و آسایش و آرامش شهروندان را به هم زده و باعث ایجاد رعب و وحشت شوند، تذکر و هشدار داده می‌شود که موارد فوق از خط قرمز‌های پلیس بوده و با قاطعیت با آن برخورد خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت
آخرین اخبار