بحث تغییر هیچ یک از وزرا مطرح نیست

معاون پارلمانی رئیسی در گفتگویی اعلام کرد: بحث تغییر هیچ یک از وزرا و معاونین رئیس‌جمهور در دولت مطرح نشده.
کد خبر: ۱۱۱۵۴۱۸
|
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۶ 24 April 2022
|
4417 بازدید

سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی رئیسی در گفتگو با فارس اعلام کرد: بحث تغییر هیچ یک از وزرا و معاونین رئیس‌جمهور در دولت مطرح نشده. استانداران مطالبه رئیس‌جمهور برای تغییر بانیان وضع موجود را محقق کنند.

وی گفت: در این دوره ارتباط نمایندگان با رئیس‌جمهور سهل و آسان شد. یکی دو نفر از نمایندگان حتی حاضر به نشست برای حل و فصل مسائل فی مابین نیستند.

حسینی افزود: بعضا درخواست‌هایی از سوی نمایندگان مطرح می‌شود که محدویت‌ها، تنگناها واقعیت‌های میدانی مانع اجرا آنهاست. برخی از درخواست‌های نمایندگان قابل اجرا شدن نیست.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت