صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

بورل: نبرد در دونباس شدت می‌یابد

جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در باره وضعیت جنگ در اوکراین گفت: طی روزهای آتی نبرد در منطقه دونباس (Donbass) شدت می‌یابد.
کد خبر: ۱۱۱۳۲۳۱
| |
6124 بازدید

بورل: نبرد در دونباس شدت می‌یابد

به گزارش تابناک، جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در باره وضعیت جنگ در اوکراین گفت: طی روزهای آتی نبرد در منطقه دونباس (Donbass) شدت می‌یابد.

وی که درحاشیه نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا صحبت می کرد، افزود: وزرای خارجه اتحادیه اروپا امروز درباره را های کمک به مردم اوکراین به گفت و گو خواهند پرداخت.

بنابراین گزارش بورل در ادامه گفت: مساله تحریم های روسیه همیشه بر روی میز قرار دارد.

بورل گفت: طی روزهای پیش رو نبردها در منطقه دونبال شدت خواهد یافت.

روسیه در پی تلاش اوکراین برای عضویت در ناتو و نادیده گرفتن نگرانی های امنیتی خود از سوی غرب، پنج اسفندماه ۱۴۰۰ به اوکراین حمله برد، پس از آن ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین علنا اعلام کرد که کی یف قصد پیوستن به ناتو را ندارد.

کرملین گسترش ناتو به سوی مرزهای غربی خود را یک عامل نگران کننده امنیتی خوانده و خواستار توقف گسترش ناتو به سمت اروپای شرقی شده است.

منبع: ایرنا
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات