برکناری نجات‌نیا توسط رستم قاسمی

«هدیه ۸۰ میلیونی» کار دست معاون وزیر راه داد

فرزاد نجات‌نیا، معاون وزیر راه و شهرسازی امروز با حکم وزیر راه و شهرسازی از این سمت کنار رفت.
کد خبر: ۱۱۱۲۳۵۲
| |
23984 بازدید
«هدیه ۸۰ میلیونی» کار دست معاون وزیر راه داد
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، فرزاد نجات نیا - سرپرست معاونت حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت راه و شهرسازی در سفر چند روز قبل به شهرستان شیروان استان خراسان شمالی به دو دختر نونهال که به استقبالش آمده بودند، سفر به عتبات عالیات همراه با خانواده هدیه کرد.

به دنبال این اقدام، رستم قاسمی - وزیر راه و شهرسازی دستور پیگیری صادر و امروز مجتبی یزدانی را به جای نجات‌نیا به سمت معاون حقوقی و امور مجلس و استان‌های وزارت راه و شهرسازی منصوب کرد.

این جابجایی پس از آن صورت گرفت که حجت‌الاسلام حسین تکمیلی - امام جمعه شهرستان شیروان نسبت به هدیه نجات‌نیا اعتراض و هزینه چنین سفری را حدود ۸۰ میلیون تومان برآورد کرد. او گفت که اگر این مبلغ از جیب شخصی است ما برایتان کف میزنیم و تشکر می‌کنیم، اما اگر دولتی است چنین حقی نداریم.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت