بازدید 16101

حضور کارکنان از چه زمانی ۸ ساعته می‌شود؟

با وجود اعلام ستاد ملی کرونا درباره بازگشت ساعت کاری ادارات به شرایط پیش از اوج گیری کرونا، تا زمانی که سازمان اداری و استخدامی ابلاغی به دستگاه‌های اجرایی نداشته باشد فعلا همان هفت ساعت پابرجاست. این در حالی است که احتمالا ابلاغ بعد از ماه مبارک رمضان انجام شود.
کد خبر: ۱۱۱۱۱۰۸
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۳ 26 March 2022

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، امروز(شنبه) ستاد ملی کرونا مصوب کرد که ساعت کاری ادارات به شرایط پیش از اوج گیری بیماری کرونا برگردد.

در این رابطه باید یادآور شد که در حال حاضر ساعت کاری کارکنان براساس مصوبات قبلی و ابلاغیه سازمان اداری و استخدامی هفت ساعت است و با برگشت به روال عادی هشت ساعت خواهد شد ولی این مصوبه ستاد ملی کرونا جهت اجرا در دستگاه‌های اجرایی باید از سوی سازمان اداری و استخدامی به آنها ابلاغ شود.

پیگیری‌های نشان می‌دهد که هنوز ابلاغیه‌ای به دستگاه‌های اجرایی اعلام نشده و براین اساس همچنان ساعت کاری هفت ساعت خواهد بود. در عین حال این موضوع مطرح است که با توجه به همزمانی شروع فعالیت دستگاه‌های اجرایی در سال جدید با ماه مبارک رمضان که معمولا با تغییر در ساعت کاری کارکنان همراه است، فعلا ابلاغ هشت ساعت حضور کارکنان به دستگاه‌های اجرایی انجام نشده و بعد از ماه رمضان حضور کارکنان به روال قبلی برگردد.

جریان کاهش ساعت کاری کارکنان از اسفندماه سال ۱۳۹۸ و با اوج گیری شیوع ویروس کرونا در ایران آغاز شد؛ به طوری که در مقطعی برخی سازمان‌ها از جمله بانک‌ها، ساعت کاری هشت تا ۱۳ و یا برای کارکنان هفت تا ۱۴ پیش‌بینی شد. بعد از آن در خردادماه سال ۱۳۹۹ عملا ساعت کاری کارکنان بین ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ یعنی در یک فاصله هفت ساعته تعریف شد و دستگاه‌ها مکلف بودند که محاسبات را بر مبنای همین ساعت برای کارکنان در نظر بگیرند و مابه‌التفاوت آن را پر کنند.

این روند ادامه داد و حتی در مهرماه امسال که به دنبال مصوبه ستاد ملی کرونا، سازمان اداری و استخدامی بخشنامه آبان‌ماه ۱۳۹۹ گذشته در مورد دورکاری کارکنان را لغو کرد همچنان ساعت کاری بین ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ همچنان پابرجا باقی ماند

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱۰
ای کاش بعد از ماه مبارک رمضان اجرا شود
ما که خیلی وقت است به روال عادی برگشتیم.
خدا نکنه 8ساعت بشه..
مگه تا الان ساعت حضور کمتر بوده و ما خبر نداشتیم؟؟؟
یعنی نظارت بر حق کارمند که از کرونا در امان نگهش بدارند کمه؟
افزایش ساعت کار کارمندان فقط هزینه مصرف انرژی را در کشور افزایش می دهد و سودی ندارد
ما که از بهمن ۹۹ به حالت عادی برگشتیم. حتی در اوج دلتا هم ساعت کار تغییر نکرد.
سلام لطفا ساعات کاری را در ماه مبارک رمضان کم کنین
با افزایش ساعت کاری فقط کارمند فرسوده میشه عملا بعد ساعت ناهار و نماز هم کاری انجام نمیشه فقط اقایون از صبح دنبال این هستند که ناهار چی بخورند و بازدهی وجود نداره فقط اتلاف انرژی و فرسودگی کارمند را به دنبال دارد .
بهتر است همین 7 ساعت باقی بماند. وقت نهار و نماز که جزو اوقات کاری محسوب نمی شود را اگر از 8 ساعت حذف کنیم. همین 7 ساعت می شود.
كارمندان بلدند چگونه زمان را مديريت كنند.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر