صفحه خبر لوگوبالا تابناک
با بیست و هشتمین روز حمله روسیه به اوکراین

شوک به ناتو با شلیک موشک ابرفراصوت کینژال توسط روسیه/آماده شدن ارتش روسیه برای عملیات تهاجمی بزرگ در اوکراین/ خسارت ۱۰۰ میلیارد دلاری اوکراین از جنگ/ تحریم صدها نفر از اعضای پارلمان روسیه از سوی بایدن

بیست و هشتمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور می گذرد. تهاجمی که تحولات و رویدادهای زیادی را به دنبال خود داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۱۰۷۴۹
| |
65876 بازدید
|

خسارت ۱۰۰ میلیارد دلاری اوکراین از جنگ

بین الملل تابناک: بیست و هشتمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور می گذرد. تهاجمی که تحولات و رویدادهای زیادی را به دنبال خود داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

خسارت ۱۰۰ میلیارد دلاری اوکراین از جنگ

اولگ اوستنکو مشاور اقتصادی ولودیمیر زلنسکی رییس جمهوری اوکراین سه‌شنبه شب اعلام کرد که پس از هفته نخست جنگ، حدود ۱۰۰ میلیارد دلار به اقتصادی کشورمان آسیب وارد شد.

 اوستنکو که با شبکه "الجزیره" قطر سخن می‌گفت، گفت: پیامدهای اقتصادی جنگ بسیار گسترده است و نیروهای روسیه به تأسیسات زیربنایی حمله می‌کنند.

وی ادامه داد: تمام بخش‌های اقتصادی اوکراین در نتیجه جنگ آسیب دیده‌اند، اما بخش کشاورزی، بخشی است که نتایج حاصل از جنگ در آن مشهودتر است.

مشاور اقتصادی زلنسکی گفت که تأثیر جنگ از اوکراین گذشته وحتی بازار جهانی را تحت الشعاع قرار داده است، چرا که ما جز ۵ صادرکننده گندم در جهان بودیم.

وی اعلام کرد که اگر نتوانیم حبوبات را صادر کنیم، قیمت‌ها در جهان سر به فلک خواهد کشید.

اوستنکو ادامه داد: متحدان اروپایی ما خواستار وضع تحریم‌های بیشتر بر روسیه هستند، هرچند ما بر این باوریم که تحریم‌ها باید فوری باشد و به مرحله آینده موکول نشود.

وی گفت که بر این باوریم که می توان از سرمایه‌های بلوکه شده و موجودی بانک مرکزی روسیه برای بازسازی اوکراین استفاده کرد.

صندوق بین المللی پول پیشتر نسبت به ضربه شدیدی که جنگ اوکراین و تحریم های مرتبط با روسیه بر اقتصادی جهانی خواهد گذاشت، هشدار داده بود.

ابراز تمایل روسیه برای مذاکرات معنادار با اوکراین 

سخنگوی کرملین روز سه شنبه گفت، روسیه مایل است مذاکراتی بسیار معنادار با اوکراین داشته باشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین گفت: اوکراین یک کشور مستقل است و روندهای داخلی دولت در آن وجود دارد اما در کنار این موارد، مفادی هم روی میز مذاکره دو طرف مذاکره کننده وجود دارد. من نمی‌توانم در جزئیات این مواد دخالت کنم. ما متقاعد شده‌ایم که علنی کردن آنها در حال حاضر تنها می‌تواند به روند مذاکرات آسیب برساند، که در حال حاضر بسیار کندتر و کم‌معناتر از آنچه ما می‌خواهیم پیش می‌رود.

پسکوف در پاسخ به این سوال که آیا رفراندوم پس از بسته پیشنهادی که طرفین آماده ارائه آن به مردم هستند، برگزار می‌شود، گفت: این به دلیل مجموعه ای از پارامترها است که باید توسط تیم‌های مذاکره کننده مورد بحث قرار گیرد.

سخنگوی کرملین همچنین ادامه داد: هیچ مذاکره ای در جریان نیست. با این حال، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه همیشه برای شفاف سازی موضع مسکو در این مورد، به منظور توضیح اهداف و دلایل حمله به اوکراین، تماس‌ها در هر سطحی که بوده و هست را قبول می‌کند. در واقع او بارها آمادگی خود را نشان داده است.

وی ادامه داد: روسیه چند روز پیش، پیش نویس اسناد را به عنوان بخشی از روند مذاکرات به طرف اوکراینی تحویل داد، کی‌یف به برخی از آنها پاسخ داده، اما برخی هنوز بی پاسخ مانده‌اند. موضع روسیه درباره مذاکرات به خوبی برای طرف اوکراینی مشخص است. این تنها چیزی است که می‌توانم بگویم.

سخنگوی کرملین همچنین افزود: روسیه هیچ ساز و کار ویژه‌ای در قلمروهای اوکراین که از دست ناسیونالیست‌ها آزاد شده، ندارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۱۹۷
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
هر تیری که بسمت روسیه شلیک میشود انگار به قلب
شما فرو میرود شرم آور است این است اسلامی بودن شما
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۰:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
خب توده ای ها همین هستند دیگه قلبشان برای پوتین می تپه انتظار داشتی برای ایران نگران باشند؟
gk
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۴
مرگ بر بلوک غرب و غرب پرستان بی صفت...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
ان شا الله تا ساعت 4 بعد از ظهر امروز پوتین تمام اوکراین به اضافه کل اروپا و امریکا را خواهد گرفت
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
مرگ بر نوکران پوتین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۴
حداقل از نام جلاله برای حمایت از پوتین استفاده نکنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
جان ناقابل غربگدایان فدای یک تار موی پوتین و هیتلر و چنگیز خان مغول
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
من نمیدانم برخی چرا به پوتین بد میگویند ؟ پوتین بچه خوبی است نمره انضباطش 19 شده تازه دستانش را هم با آب و صابون میشوید و همیشه با لیوان از آبخوری مدرسه آب میخورد !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
به رسانه ملی توصیه میکنم برای خارج شدن از بن بست تبلیغاتی و اینکه برای سقوط کیف انتظار بکشد واقعیت مقاومت اوکراین را بپذیرد و مثلا از حالا به بعد بگوید اوکراینیها استقامت جنگی را از مقاومت خرمشهر یاد گرفته اند. اینجوری دست خبرنگاران 20:30 هم برای ارایه انواع تحلیلها بازتره. . .
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۲۱:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
اوکراین همیشه تو سازمان ملل خلاف ما رای داده و به نفع اربابش ما چرا باید دلسوز اوکراین بشیم علیه همسایه خودمون یعنی روسیه که کلی تو دور زدن تحریم ها کمکمون کرده؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
بزرگان و علمای ادیان برای نجات زنان و کودکان مردم مظلوم اوکراین تلاش کنند وتهاجم کور دل را محکوم کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
چه پرو از پولهای بلوک شده را به ما بدند واقعا این مقام های اسرائیلی اوکراین بی شرم رو هستند
ناشناس
|
Turkiye
|
۱۲:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
پوتین هر چی تو این ۲۰ سال اقتصاد روسیه رد بالا برده بود یا کلا اعتباره نظامی ارتش روسیه رو در جهان بالابرده بود اگر عمدا هم میخواست نمیتونست به این تمیزی بزنه همه چی رو نابود کنه.
حیف روسیه با اون همه منابع و وسعت که این آدم در راسش هست ،
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
واقعا مقاومت و وطن پرستی اوکراینی ها ستودنیست و در تاریخ ماندگار
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
درود بر زلنسکی قهرمان و مردم شجاع اکراین مرگ بر پوتین جنایتکار
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان