صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

رئیس مجلس نروژ: با هم خوب باشید!

مسعود قره‌خانی رئیس مجلس نروژ که یک فرد ایرانی‌الاصل است با انتشار یک پیام ویدئویی در حساب اینستاگرامی خود فرارسیدن نوروز و سال جدید شمسی را تبریک گفت.
کد خبر: ۱۱۱۰۳۳۶
| |
11595 بازدید
|
۴
رئیس مجلس نروژ: با هم خوب باشید!


رئیس مجلس نروژ با انتشار یک پیام ویدئویی فرارسیدن نوروز را تبریک گفت.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مسعود قره‌خانی رئیس مجلس نروژ که یک فرد ایرانی‌الاصل است با انتشار یک پیام ویدئویی در حساب اینستاگرامی خود فرارسیدن نوروز و سال جدید شمسی را تبریک گفت و برای مردم ایران آرزوی رفاه و سلامتی کرد.

وی که از سال ۲۰۱۷ عضو مجلس نروژ بوده است در این پیام ویدئویی پس از معرفی خود تاکید می‌کند که متولد تهران است، اما اکنون در نروژ زندگی می‌کند.

مسعود قره‌خانی که ۳۹ سال سن دارد در ادامه فرارسیدن نوروز را به تک تک مردم ایران تبریک گفت و افزود: درست است که اکنون نروژ کشور من به حساب می‌آید، اما مردم ایران همیشه در قلب من هستند. با هم خوب باشید. نوروزتان مبارک.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۸
خوراکی هاتونم باهم قسمت کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۸
فکرش رو بکن یه ایرانی بره رئیس مجلس یک کشور دیگه بشه!

مثل اینه که مثلا یه فرانسوی بره رئیس مجلس آلمان بشه!

ایرانیا تنها ملت دنیا هستن که تعلق خاطری به کشور خودشون ندارن و 20 درصد مردمشون در سراسر دنیا پخشن !
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۸
بابا چرا انقدر منفی. چرا اینطور نگاه نمی کنید که ایرانیها آنقدر توانمند هستند که به این درجه می رسند.
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۸
یک جور دیگه هم میشه نگاه کرد.
که نروژ چ کشوری هست اجاره داده یک ایرانی ریس مجلس بشه. اونوقت تو ایران یک افغانی کاره ای بشه چ برخوردی باهاش میکنیم
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات