صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بازیگر شناخته‌شده پیش از انقلاب روی صحنه نمایش

مرتضی عقیلی، بازیگر شناخته‌شده سینمای پیش از انقلاب، این روزها با نمایش «فلزات چکش‌خوار» روی صحنه تالار حافظ در تهران است.
کد خبر: ۱۱۰۸۹۸۸
| |
20874 بازدید

بازیگر شناخته‌شده پیش از انقلاب روی صحنه نمایش

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، نمایش «فلزات چکش‌خوار» تازه‌ترین اثر گروه تئاترِ دیگر است و تهیه‌کنندگی آن را پرویز پرستویی، بر عهده دارد.

از جمله بازیگران این اثر به نویسندگی و کارگردانی آرش سنجابی که در تالار حافظ روی صحنه رفته است می‌توان به مرتضی عقیلی و صدرالدین زاهد اشاره کرد.

صبا ایزدپناه، شقایق شوریان، غزال نظر، پردیس زارع، رضا زنده‌جاه، سهیل بابایی، هانیه مقدم، علی زندی، مهیار ارجمندنیا، آرش سلیمانی، مریم موسویان، آرام احمری‌نیا، بهار مجتهد، امیر افشار و کیانا حاتم دیگر بازیگران این نمایشند که در خلاصه داستان آن چنین آمده است: «مگه نمی‌دونی که دوالپا یه موجود تماما زمینیه و وِردهای آسمانی روی اون اثر نمی‌کنه؟!»

مرتضی عقیلی، بازیگر شناخته‌شده سینمای پیش از انقلاب که پس از ۴۳ سال به ایران برگشته است قبل‌تر در گفت‌وگویی گفته بود: «وقتی بعد از ۴۰ سال در ایران روی صحنه رفتم و اشک چشمان مخاطبان را دیدم، حسی بود که هیچ کجا نمی‌توان آن را پیدا و احساس کرد. به همین خاطر بعد از اولین اجرا تا ۵ صبح بیدار بودم و به این تجربه و حس فکر می‌کردم.»

«فلزات چکش‌خوار» تا ۲۷ اسفند، هر روز ساعت ۱۸ در تالار حافظ روی صحنه می‌رود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات