میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تویوتا همچنان صدرنشین خودروهای جهان

شرکت خودروسازی تویوتا موتور اعلام کرد که فروش خودروهایش در سال گذشته ۱۰.۱ درصد افزایش یافته و برای دومین سال متوالی به بزرگ‌ترین خودروساز جهان تبدیل شده و از نزدیک‌ترین رقیب خود، فولکس واگن آلمان جلوتر است.
کد خبر: ۱۱۰۱۹۵۶
| |
4936 بازدید

شرکت خودروسازی تویوتا موتور اعلام کرد که فروش خودروهایش در سال گذشته ۱۰.۱ درصد افزایش یافته و برای دومین سال متوالی به بزرگ‌ترین خودروساز جهان تبدیل شده و از نزدیک‌ترین رقیب خود، فولکس واگن آلمان جلوتر است.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از رویترز، این خودروساز اعلام کرد: فروش ۱۰.۵ میلیون دستگاه خودرو در سال ۲۰۲۱ مربوط به خودروهای شرکت دایهاتسو و هینو موتورز بوده و این میزان پنج درصد کمتر از سال ۲۰۲۰ در مقایسه با ۸.۹ میلیون دستگاه تحویل توسط فولکس واگن در مدت مشابه و پایین‌ترین رقم فروش آن در ۱۰ سال گذشته است.

خودروسازان مجبور به کاهش تولید شده‌اند زیرا کمبود نیمه هادی‌ها در همه‌گیری ویروس کرونا زنجیره تامین را مختل کرد و رقابت برای قطعه اصلی را در میان سازندگان دستگاه‌های الکترونیکی مصرفی افزایش داد.

با این حال، این شرکت ژاپنی بهتر از سایر خودروسازان از همه‌گیری عبور کرده زیرا بازار داخلی آن یعنی ژاپن و بخش‌هایی از آسیا کمتر از اروپا تحت تاثیر قرار گرفته است.

تویوتا که درآمدهای سه ماهه سوم را در ۹ فوریه منتشر می‌کند، اذعان کرد: میزان تولید این شرکت به دلیل اختلالات مرتبط با کووید-۱۹ احتمالا از هدف تولید ۹ میلیون دستگاه در سال تجاری که در ۳۱ مارس به پایان می‌رسد، کمتر خواهد بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت