صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

شناسایی ۸۴ مورد امیکرون در آذربایجان شرقی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز از شناسایی ۸۴ مورد ابتلا به کرونای امیکرون در آذربایجان شرقی خبر داد.
کد خبر: ۱۱۰۱۰۲۵
| |
5208 بازدید
شناسایی ۸۴ مورد امیکرون در آذربایجان شرقی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر حسین حقائی دوشنبه شب، ۴ بهمن ماه، در گفت‌وگوی خبری اظهار کرد: طی روزهای اخیر، با افزایش مبتلایان و به خصوص موارد سرپایی کرونا در استان مواجه هستیم که نشان می‌دهد احتمال وقوع پیک ششم در استان افزایش یافته است.

وی با تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، خاطرنشان کرد: دز سوم به میزان قابل توجهی از ابتلای شدید به کرونا جلوگیری می‌کند از این رو از تمامی هم استانی‌های عزیز خواهشمندیم جهت تکمیل واکسیناسیون خود به مراکز واکسیناسیون سطح استان مراجعه کنند.

وی از تزریق دز اول واکسن به ۹۱ درصد از افراد بالای ۱۲ سال استان، دز دوم به ۸۳ درصد و دز سوم به ۳۰ درصد این جمعیت خبر داد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات