صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

"شورای فرهنگی انگلیس" از آزادی ارس امیری خبر داد

شورای فرهنگی انگلیس در بیانیه‌ای از "تبرئه" و آزادی یکی از کارمند زندانی این نهاد در ایران و بازگشت او به انگلیس خبر داد.
کد خبر: ۱۰۹۸۶۹۲
| |
12319 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وبگاه شورای فرهنگی انگلیس[British Council] امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: "ارس امیری شهروند ایرانی کارمند شورای فرهنگی انگلیس با اعتراض موفقیت‌آمیز وکیل او، توسط دیوان عالی دادگستری ایران از تمامی اتهامات قبلی که علیه او مطرح شده بود، تبرئه شده، از بازداشت آزاد شده و به انگلیس بازگشته است."

شهریور ۱۳۹۸ غلام‌حسین اسماعیلی سخنگوی وقت قوه قضاییه در نشست خبری خود تصریح کرد: ارس امیری به واسطه ارتباط با بریتیش کانسل و نفوذ فرهنگی در جامعه ما به ویژه از طریق هنر و اقدامات براندازانه‌ای که در این مسیر انجام می داد مورد شناسایی قرار گرفت و در دادگاه انقلاب محاکمه شد. این شخص به تحمل ۱۰ سال حبس ۲ سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شده است و در حال تحمل محکومیت است و اخیرا حکم این عنصر وابسته در دادگاه به قطعیت رسیده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟