میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رئیس جمهوری پاکستان دوباره به کرونا مبتلا شد

«عارف علوی» رئیس جمهوری پاکستان از ابتلای مجدد خود به ویروس کووید-۱۹ خبر داد و گفت که تحت مراقبت قرار گرفته است.
کد خبر: ۱۰۹۷۴۷۷
| |
10371 بازدید
رئیس جمهوری پاکستان دوباره به کرونا مبتلا شد
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، منابع رسمی پاکستان از روابط عمومی کاخ ریاست جمهوری در اسلام‌آباد گفتند که عارف علوی دوباره به کرونا مبتلا شد و علائم آن با طب و گلو درد شروع شده است.

اوایل فروردین امسال تست کرونای رئیس جمهوری پاکستان برای اولین بار مثبت اعلام و وی قرنطینه شد.

گفتنی است طی هفته‌های اخیر و با افزایش اشاعه "اومیکرون" سویه جدید کرونا در پاکستان افزایش تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ برای اولین بار طی ۳ ماه گذشته از مرز یک هزار نفر گذشت.

دولت پاکستان در واکنش به شیوع سویه جدید کرونا در آفریقا، تمامی پرواز‌های کشوری و شرکت‌های خصوصی به مقصد کشور‌های آفریقایی را متوقف و ورود مسافران را نیز از این کشور‌ها ممنوع کرد.

طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد یک هزار و ۸۵ نفر در پاکستان به کووید-۱۹ مبتلا شده اند.

از زمان شیوع کرونا در پاکستان (یعنی از هفتم اسفندماه ۹۸) تا کنون ۲۸ هزار و ۹۵۵ نفر از بیماران کرونایی جان سپردند. در مجموع یک میلیون و ۲۹۹ هزار ۸۴۸ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت