قهرمانی گل‌گهر در جام حذفی هدف اصلی قلعه نویی

کد خبر: ۱۰۹۳۹۰۶
| |
5022 بازدید

سرمربی گل‌گهر بعداز کسر هفت امتیاز از تیمش با حکم کمیته انضباطی گفت: بازی‌های جام حذفی مهم‌تر از لیگ است، چون با ۵ بازی می‌توان یک قهرمانی به دست آورد و امیدواریم برای ما این اتفاق بیفتد.

به گزارش تابناک ورزشی، امیرقلعه‌نویی عصر شنبه در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل شهرداری آستارا در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی اظهار کرد: به فرشاد پیوس (سرمربی شهرداری آستارا)، یکی از بهترین بازیکنان تاریخ ایران و هم باشگاهی و هم محلی‌ام خوش آمد می‌گویم. او یکی از مربیان خوب است، اما در مربی‌گری به حقش نرسیده است و می‌تواند جایگاه بالایی داشته باشد. جام حذفی برای ما از لیگ مهم‌تر است و همان نگاه بازی‌های لیگ را به جام حذفی داریم و حتی محکم‌تر پیگیری می‌کنیم.

او ادامه داد: شهرداری آستارا تیم دونده و خوبی است و باتوجه به مسائلی که برای تیم ما به وجود آمد، خداراشکر کار کردیم تا از نظر روحی و روانی آماده این بازی شویم. به بازیکنان‌مان به خاطر بازی قبلی تبریک می‌گویم، چون بار‌ها این بازی را دیدم و لذت بردم. هر چقدر از بازیکتانم تشکر کنم کم است و امیدواریم فردا بازی خوبی شود و بتوانیم به مرحله بعدی صعود کنیم. بازی‌های جام حذفی مهم‌تر از لیگ است، چون با ۵ بازی می‌توان یک قهرمانی به دست آورد و امیدواریم برای ما این اتفاق بیفتد.

بازی دو تیم گل‌گهر سیرجان و شهرداری آستارا در قالب مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی فردا (یک‌شنبه) ساعت ۱۶:۳۰ دقیقه در سیرجان برگزار خواهد شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت