میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هشدار جانسون به پوتین درباره اقدام نظامی در اوکراین

رئیس جمهور روسیه در تماس تلفنی با نخست وزیر انگلیس تهدیدات صورت گرفته از سوی اعضای ناتو علیه مسکو را به شدت مورد انتقاد قرار داد و نخست وزیر انگلیس نیز به پوتین هشدار داد.
کد خبر: ۱۰۹۳۰۳۴
| |
5957 بازدید
هشدار جانسون به پوتین درباره اقدام نظامی در اوکراین

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از سی جی تی ان، «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه در گفتگوی تلفنی با «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس رویکرد تهدیدآمیز ناتو علیه روسیه را مورد انتقاد قرار داد و تاکید کرد که ناتو با گسترش فعالیت‌های خود در اوکراین، روسیه را تهدید می‌کنند.

در همین ارتباط کرملین، کاخ ریاست جمهوری روسیه با انتشار بیانیه‌ای درباره تماس تلفنی رئیس جمهور روسیه و نخست وزیر انگلیس گفت: «ولادیمیر پوتین در این تماس تلفنی ارزیابی اصلی خود از وضعیت فعلی اطراف اوکراین را ارائه کرد و در این تماس تلفنی تاکید شد که وضعیت فعلی متأثر از «گسترش» فعالیت نظامی در خاک اوکراین توسط کشورهای ناتو است و این فعالیت‌ها تهدیدی مستقیم برای امنیت روسیه به شمار می‌رود.»

همزمان دفتر «بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس نیز اعلام کرده است که در این تماس تلفنی جانسون به پوتین هشدار داد که هرگونه اقدام بی ثبات کننده علیه اوکراین یک اشتباه استراتژیک با عواقب بسیار مهم خواهد بود. جانسون همچنین بر تعهد انگلیس نسبت به تمامیت ارضی و حاکمیت اوکراین تاکید کرد و هشدار داد که هرگونه اقدام بی‌ثبات‌کننده یک اشتباه راهبردی خواهد بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت