میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پیکه: حاضرم بمیرم اما به رئال مادريد نروم

کد خبر: ۱۰۹۰۶۹۶
| |
4971 بازدید

مدافع باتجربه بارسلونا بار دیگر هواداران رئال را به خشم آورد و اظهار نظر عجیبی بر زبان آورد. او هم‌چنین مسی را شایسته توپ طلا ۲۰۲۱ دانست.

به گزارش تابناک ورزشی به نقل از اسپورت، جرارد پیکه به خاطر صحبت‌های جنجالی و تندی که علیه رئال دارد بازیکن بسیار منفوری در بین هواداران تیم مادریدی است.

پیکه این بار هم  در اظهار نظری جنجالی گفت: ترجیح می‌دهم بمیرم تا این که مادریدی باشم.

او درباره کسب توپ طلای ۲۰۲۱ توسط مسی گفت: کسب هفتمین توپ طلا توسط مسی یک  بار دیگر نشان داد که او بهترین بازیکن تاریخ است. او با شایستگی این جایزه را به دست آورد.

مسی در حالی توپ طلای ۲۰۲۱ را به دست آورد که بسیاری او را شایسته این جایزه نمی‌دانند به ویژه هواداران بایرن و لواندوفسکی که این بازیکن را شایسته انتخاب به عنوان بهترین بازیکن سال می‌دانند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت