در نشست غیر علنی امروز مجلس چه گذشت؟

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه در نشست غیرعلنی مجلس عنوان کرد که ما در سال جاری 25 هزار میلیارد تومان اعتبار به رتبه بندی معلمان تخصیص می‌دهیم.
کد خبر: ۱۰۸۵۰۴۲
|
۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۳ 31 October 2021
|
7589 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از فارس، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست غیرعلنی امروز مجلس گفت: در این جلسه که با حضور رئیس سازمان اداری و استخدامی و رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، موضوع رتبه بندی معلمان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در جلسه غیرعلنی امروز مجلس رئیس سازمان برنامه و بودجه عنوان کرد که ما در سال جاری 25 هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان تخصیص خواهیم داد.

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: در نهایت بنا شد تا لایحه رتبه بندی معلمان به کمیسیون ارجاع شود تا با حضور رئیس سازمان اداری و استخدامی و رئیس سازمان برنامه و بودجه با توجه به میزان اعتباری که بناست در سال جاری برای این برنامه تخصیص یابد و برنامه‌های انجام شده مورد بحث و بررسی قرار گیرد و نتیجه بررسی‌ها تا 10 روز دیگر به صحن مجلس ارائه شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت