تداوم بارش‌ها در شمال و شمال غرب کشور

کارشناس سازمان هواشناسی از تداوم بارش باران در شمال غرب و غرب کشور خبر داد و گفت: بازگشت آلودگی هوا برای شهرهای صنعتی و تهران در روز سه‌شنبه قابل پیش‌بینی است.
کد خبر: ۱۰۸۴۹۹۶
|
۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۵ 31 October 2021
|
4977 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، «امین حسین نقشینه» امروز (یکشنبه) درباره وضعیت جوی کشور گفت: پوشش ابر همچنان در شمال غرب و غرب کشور وجود دارد و بر این اساس امروز نیز در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و برخی نقاط اردبیل، شمال کردستان و شمال کرمانشاه بارش باران و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: امروز بارش پراکنده در استان‌های حاشیه البرز و زاگرس خواهیم داشت و برای ارتفاعات تهران بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: روز (سه شنبه) بارش‌ها در شمال غرب کشور هم چنان ادامه دارد اما در استان‌های صنعتی و پایتخت جوی آرام پیش‌بینی می‌شود که موجب افزایش آلاینده‌ها در تهران و البرز خواهد شد.

نقشینه ادامه داد: آسمان تهران امروز نیمه‌ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد خواهد بود.

کارشناس سازمان هواشناسی همچنین تاکید کرد: پایان هفته دوباره بارش‌ها در گستره بیشتری از کشور آغاز خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت