عادی انگاری در سیستان و بلوچستان علت شیوع کرونا

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: عادی‌انگاری و سهل‌انگاری در رعایت اصول بهداشتی و عدم رعایت پروتکل‌ها از سوی مردم علت اصلی شیوع گسترده ویروس کرونا در این استان است.
کد خبر: ۱۰۶۸۲۶۹
| |
6366 بازدید
|
۱
عادی انگاری در سیستان و بلوچستان علت شیوع کرونا

به گزارش «تابناک»، علیرضا شهرکی در گفت‌وگو با ایرنا اظهارداشت: دغدغه اصلی ما در جریان مبارزه با ویروس کرونا در سیستان و بلوچستان بحث تامین اکسیژن بود و با اهدای این موارد در طول مبارزه با کرونا بسیاری از دغدغه‌های حوزه بهداشت و درمان سیستان وبلوچستان رفع شده است.

وی افزود: کارهای بسیار ارزشمندی هم در مجموعه سپاه و ارتش برای مبارزه با ویروس کرونا اتفاق افتاد و بیمارستان‌های سیار در اختیار مردم قرار گرفته است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: امیدواریم با رعایت پروتکل‌ها از سوی مردم، استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی همگان بتوانند این بیماری را پشت سر بگذارند.

وی تصریح کرد: شرایطی که نمودار مبتلایان کرونا در سیستان و بلوچستان نشان می‌دهد از اوج قله به سمت پایین حرکت می‌کنیم به یاری خدا که این وضعیت ماندگار باشد و شاهد اوج گیری مجدد ویروس کرونا در منطقه نباشیم.

شهرکی بیان کرد: توصیه به همگان این است که رعایت پروتکل‌های بهداشتی را در دستور کار داشته باشند در غیر این‌صورت با هماهنگی دستگاه قضایی و نظارتی اقدام به پلمب واحدهای نظارتی هم خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور زیاد مناسب نیست و در سیستان و بلوچستان نیز همان وضعیت ۵۳درصد قبل بوده که باید این مهم افزایش یابد.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان؛ با افزوده شدن یک‌هزار و ۲۱۲ مورد جدید کرونا در سیستان و بلوچستان، شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۹۹هزار و۹۱۰ نفر رسید.

دکتر سیدمحمد هاشمی‌شهری اظهارداشت: همچنین با فوت ۹ مورد جدید، شمار فوتی‌های کرونا در سیستان و بلوچستان به ۲ هزار و ۲۴۸نفر رسید.

وی با بیان اینکه ۸۲۸ بیمار حاد تنفسی و ۳۰۵ مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند افزود: مردم در صورت امکان و نداشتن ضرورت در خانه بمانند و چنانچه از خانه بیرون می‌روند اصول بهداشتی و آداب تنفسی را به خوبی رعایت کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان ادامه داد: از آنجایی که کشف راه‌های انتقال کرونا و عوارض ناشی از آن نیازمند گذشت مدت‌زمانی از شیوع و اپیدمی ویروس است و سپس بر اساس یافته‌های علمی رفتار عامل بیماری شناسایی می‌شود ضروریست شهروندان‌ تمام نکات بهداشتی را رعایت کنند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۵
فقر بیسوادی بیکاری نبود درمانگاه و بیمارستان علت شیوع کردنا می باشد ادرس غلط ندهید
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت