ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

افزایش ۶۵ درصدی ابتلا به کرونا در آمریکا

با شیوع گونه جدید از ویروس کرونا موسوم به دلتا، بار دیگر کرونا در آمریکا در مسیر خیز قرار گرفته است.
کد خبر: ۱۰۶۶۴۸۶
| |
6390 بازدید
|
۱

افزایش ۶۵ درصدی ابتلا به کرونا در آمریکا

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما از شبکه تلویزیونی سی ان ان، میزان ابتلا به کرونا در آمریکا شصت و پنج درصد افزایش یافت.

مرکز کنترل بیماری‌ها در آمریکا آمار جدیدی از میزان ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در این کشور منتشر کرد. بر اساس جدیدترین آمار منتشر شده در میانگین هفت روز گذشته، موارد جدید ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در آمریکا، حدود شصت و پنج درصد افزایش یافته و به میانگین پنجاه و هفت هزار و سیصد و یک مورد جدید ابتلا به کرونا در هر روز رسیده است. این در حالی است که چند هفته پیش، روند ابتلا به کووید ۱۹ در آمریکا سیر نزولی پیداکرده بود.

موارد فوتی ثبت شده در آمریکا در بازه زمانی هفت روز اخیر نیز صعودی بوده و با افزایش هفت درصدی همراه بوده به طوری که به میانگین دویست و هفتاد و دو فوتی در روز رسیده است.

آمار مذکور نشان دهنده آن است که با شیوع گونه جدید از ویروس کرونا موسوم به دلتا، بار دیگر کرونا در آمریکا در مسیر خیز قرار گرفته است.

عفونت با ویروس کرونا یا کووید-۱۹، برای نخستین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین گزارش شد و به سرعت شیوع یافت و موارد ابتلا به آن افزایش یافت. با گذشت مدت زمان بسیار کوتاهی، موارد ابتلا به عفونت با ویروس کرونا در اکثر کشور‌های جهان مشاهده شد و به همین خاطر سازمان بهداشت جهانی در مارس سال ۲۰۲۰ پاندمی (همه گیری) این ویروس را اعلام کرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۶
از کرونا تو ایران بگو اونا به ما چه ربطی داره
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟