بازدید 11393
۲
کیوسک بین الملل تابناک

ورود ناو آمریکایی به آب‌های چین همزمان با تشدید تنش واشنگتن- پکن / جایزه ۵۰۰ میلیون دیناری برای افشای جاسوسان موساد و سیا در عراق / سرقت و ناپدیدشدن تسلیحات ارتش آمریکا / ورود گسترده هواپیماهای نظامی چین به حریم هوایی تایوان

ورود ناو آمریکایی به آب‌های چین همزمان با تشدید تنش واشنگتن- پکن، جایزه ۵۰۰ میلیون دیناری برای افشای جاسوسان موساد و سیا در عراق، سرقت و ناپدیدشدن تسلیحات ارتش آمریکا، ورود گسترده هواپیما‌های نظامی چین به حریم هوایی تایوان و رزمایش مشترک آمریکا و عربستان برای مقابله با پهپاد‌ها، از جمله مهمترین خبرها، رویداد‌ها و تحولات بین الملل در ۲۴ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۰۵۸۱۷۹
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۹ 15 June 2021

ورود ناو آمریکایی به آب‌های چین همزمان با تشدید تنش واشنگتن- پکن| جایزه ۵۰۰ میلیون دیناری برای افشای جاسوسان موساد و سیا در عراق| سرقت و ناپدیدشدن تسلیحات ارتش آمریکا| ورود گسترده هواپیماهای نظامی چین به حریم هوایی تایوان

کیوسک بین الملل تابناک: ورود ناو آمریکایی به آب‌های چین همزمان با تشدید تنش واشنگتن- پکن، جایزه ۵۰۰ میلیون دیناری برای افشای جاسوسان موساد و سیا در عراق، سرقت و ناپدیدشدن تسلیحات ارتش آمریکا، ورود گسترده هواپیما‌های نظامی چین به حریم هوایی تایوان و رزمایش مشترک آمریکا و عربستان برای مقابله با پهپاد‌ها، از جمله مهمترین خبرها، رویداد‌ها و تحولات بین الملل در ۲۴ساعت گذشته بوده اند.

ورود ناو آمریکایی به آب‌های چین همزمان با تشدید تنش واشنگتن- پکن

به نقل از این خبرگزاری انگلیسی، نیروی دریایی آمریکا امروز سه شنبه همزمان با افزایش تنش میان واشنگتن و چین اعلام کرد یک ناوگروه هواپیمابر با پیشرانی ناو "یو.اس.اس ریگان" به عنوان بخشی از یک ماموریت معمول وارد دریای چین جنوبی شده است.

ورود ناو آمریکایی به آب‌های چین همزمان با تشدید تنش واشنگتن- پکن| جایزه ۵۰۰ میلیون دیناری برای افشای جاسوسان موساد و سیا در عراق| سرقت و ناپدیدشدن تسلیحات ارتش آمریکا| ورود گسترده هواپیماهای نظامی چین به حریم هوایی تایوان

چین اغلب به ماموریت‌های نظامی ایالات متحده در دریای چین جنوبی اعتراض می‌کند و می‌گوید، این دست اقدامات به پیشرفت صلح یا ثبات کمکی نمی‌کند. به نظر می‌رسد، این اقدام واشنگتن در پی محکومیت بیانیه گروه هفت از سوی پکن صورت گرفته باشد؛ بیانیه‌ای که در آن هفت کشور صنعتی چین را در طیف وسیعی از موضوعات مورد عتاب قرار دادند.

رویترز در ادامه نوشت: نیروی دریایی ایالات متحده در این خصوص گفت: «در دریای جنوبی چین، این گروه در حال انجام عملیات امنیتی دریایی شامل عملیات پرواز با هواپیما‌های بال ثابت و دوار، تمرینات ضربت دریایی و آموزش تاکتیکی هماهنگ میان واحد‌های زمین و هواست و عملیات در دریای جنوبی چین، بخشی از حضور معمول نیروی دریایی آمریکا در هند و اقیانوس آرام است».
این ناوگروه توسط ناوچه جنگی "یو. اس. اس. شایلو" و ناوشکن موشک هدایت شونده "یو. اس. اس. هالسی" همراهی می‌شود.

از سوی دیگر، چین طی سال‌های اخیر، حضور نظامی خود را در دریای جنوبی چین با ساخت جزایر مصنوعی و پایگاه‌های هوایی افزایش داده است.

از این روی، دریای جنوبی چین به یکی از نقاط مهم در روابط نه چندان مناسب میان چین و آمریکا بدل شده است و واشنگتن هم ادعا‌های ارضی پکن در این آب‌های غنی از منابع را رد می‌کند.

جایزه ۵۰۰ میلیون دیناری برای افشای جاسوسان موساد و سیا در عراق

این تشکیلات در بیانیه ای آورده است: پاداش برای هر کسی از جمله دستگاه های امنیتی و خارجی های مقیم در نظر گرفته شده که اطلاعاتی درباره افسران سازمان جاسوسی آمریکا، موساد اسرائیلی و دستگاه های اطلاعاتی آمریکا در عراق ارائه دهد.

ورود ناو آمریکایی به آب‌های چین همزمان با تشدید تنش واشنگتن- پکن| جایزه ۵۰۰ میلیون دیناری برای افشای جاسوسان موساد و سیا در عراق| سرقت و ناپدیدشدن تسلیحات ارتش آمریکا| ورود گسترده هواپیماهای نظامی چین به حریم هوایی تایوان

این بیانیه تشریح می کند که «جایزه از مبلغ ۲۵۰ میلیون دینار عراقی تا ۵۰۰ میلیون بر حسب درجه و جایگاه افسر جاسوس افشا شده پرداخت و اطلاعات، صرفا با ایمیل دریافت می شود. ۱۴۵۰ دینار عراق معادل یک دلار آمریکاست.

این اقدام گروه های مقاومت در حالی است که پیشتر، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن بیش از ۳ میلیون دلار پاداش برای اطلاعات در مورد حملات علیه آمریکایی ها در عراق تعیین کرده است؛ اما این اقدام آمریکا با پیش دستی گروه های مقاومت روبه رو شد.

کانال خبری «صابرین نیوز» نزدیک به گروه های مقاومت در ترفندی جالب توجه برای شناسایی عوامل همدست با آمریکا در عراق، همین تبلیغات را کپی برداری و به جای شماره تلفنی که وزارت امور خارجه آمریکا برای گرفتن اطلاعات تعیین کرده بود، یک شماره تلفن ویژه خود را معرفی کرد.

این اقدام باعث شد برخی از مزدوران و همدستان با آمریکا در عراق به تله افتاده و با شماره تلفن صابرین نیوز تماس بگیرند.

صابرین نیوز روز یکشنبه با انتشار بیانیه ای اعلام کرده است: «روز گذشته وزارت امور خارجه آمریکا در اطلاعیه ای با انتشار فیلم کوتاهی از مردم عراق خواست تا در مقابل دریافت جایزه ۳ ملیون دلاری با دادن اطلاعات به دستگیری نیروهایی که در پشت حمله به پایگاه های آمریکا در عراق هستند کمک کنند.»

به نوشته صابرین نیوز، «تیم ما با مونتاژ مجدد فیلم وزارت امور خارجه آمریکا، شماره تماس خود را قرار داده و این فیلم را در کانال صابرین نیوز منتشر کرد، در این چند ساعت تا وزارت خارجه آمریکا، پی به کار ما ببرد، تعدادی از خائنان به مردم و کشور عراق برخی اطلاعات را برای ما ارسال کردند.» متعاقب این ترفند، هشتگ «صابرین نیوز سر آمریکا کلاه گذاشت» در شبکه های اجتماعی ترند اول شد.

صابرین نیوز به تعداد عوامل مزدور و همدست با آمریکا که طی این ترفند شناسایی شده اند، اشاره نکرده است.

سرقت و ناپدیدشدن تسلیحات ارتش آمریکا

به نقل از آسوشیتدپرس، نتایج این بررسی همچنین حاکی است که بخشی از این تسلیحات در صحنه های جرایم خشن مورد استفاده قرار گرفته اند.

ورود ناو آمریکایی به آب‌های چین همزمان با تشدید تنش واشنگتن- پکن| جایزه ۵۰۰ میلیون دیناری برای افشای جاسوسان موساد و سیا در عراق| سرقت و ناپدیدشدن تسلیحات ارتش آمریکا| ورود گسترده هواپیماهای نظامی چین به حریم هوایی تایوان

سوابق به دست آمده از ارتش، تفنگداران دریایی، نیروی دریایی و نیروی هوایی می شود، مشخص می کند که تپانچه، مسلسل، تپانچه ساچمه ای و تفنگ های خودکار از جنگ افزارها، انبارهای عرضه سلاح، کشتی های جنگی نیروی دریایی و بخش های دیگر ناپدید شده است.

این تسلیحات جنگی به دلیل مشکل امنیتی که تاکنون گزارش نشده، از جمله به خواب رفتن نظامیان و سیستم تجسسی ثبت نشده، مفقود شده است.

در یک مورد، مقام های آمریکایی یک مورد سرقت سلاح از ارتش آمریکا از کارولینای شمالی را به چهار مورد تیراندازی در نیویورک ربط دادند. یک مورد سلاح مسروقه دیگر ارتش آمریکا نیز در جریان یک سرقت خیابانی در بوستون مورد استفاده قرار گرفت.

اگرچه تمرکز تحقیقات آسوشیتدپرس بر سلاح گرم معطوف بوده، مواد منفجره ارتش آمریکا شامل نارنجک هایی که در نهایت سر از آتلانتا درآورد، نیز سرقت یا مفقود شده  است.

پنتاگون قبلا گزارش های سالانه درمورد تسلیحات مسروقه را با کنگره به اشتراک می گذاشت، اما این الزام سال ها پیش پایان یافت و حسابخواهی عمومی نیز مورد اغفال قرار گرفت.

در این میان، نیروی هوایی و ارتش آمریکا نتوانستند رقم دقیق تسلیحات مسروقه و ناپدیده از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ را در اختیار خبرگزاری آسوشیتدپرس قرار دهند.

از این روی، این خبرگزاری با بررسی سوابق شامل صدها پرونده جنایی نظامی و داده های ثبت شده از اسلحه های سبک و همچنین تحلیل نظامی داخلی، پایگاه داده هایش را ایجاد کرد.

آسوشیتدپرس در محاسباتش هرجا ممکن بود مواردی از مفقود شدن سلاح گرم در میدان نبرد را حذف می کرد که در جریان حوادثی چون سقوط هواپیما یا حوادث مشابه که سرنوشت تسلیحات نامشخص است، حاصل شده بود.

از ابتدای این بررسی، حدود ۱۰ سال پیش، سرویس های مسلح نسبت به اشتراک اطلاعات تمایلی نشان نداده اند.

طی سال ها، ارتش از انتشار اطلاعات جلوگیری می کرد و نیروی هوایی برخلاف بخش های دیگر، ابدا هیچ گونه اطلاعاتی منتشر نکرد.

تسلیحات نظامی به طور ویژه در مقابل افراد فاسدی که مسئولیت محافظت از آن را برعهده دارند، آسیب پذیرند. آنها می دانند که چطور از نقاط ضعف موجود در زرادخانه ها یا زنجیره های تامین سلاح ارتش بهره برداری کنند.

براساس این گزارش، سرقت یا ناپدید شدن سلاح اغلب بیش از آنچه ارتش علنا مورد اذعان قرار دهد، اتفاق می افتد.

به گفته مقام های ارشد بخش تفنگداران دریایی و وزارت دفاع آمریکا، مسئولیت خواهی در زمینه سلاح از اولویت بالایی برخوردار است. مقام های مزبور در عین حال تاکید کردند که ناپدید شدن تسلیحات، یک مشکل گسترده به شمار نمی رود.

مسئولیت خواهی در زمینه سلاح بخشی از فرآیند معمول ارتش است. فرض بر این است که هر روز از تسلیحات کنترل به عمل می آید.

در نبود الزام معمول در زمینه گزارش دهی، پنتاگون مسئول اطلاع رسانی به کنگره درمورد حوادث قابل توجه در زمینه ناپدید شدن سلاح است. این مساله دست کم از سال ۲۰۱۷ اجرا نشده است.

تفنگ های مسروقه ارتش به باندهای خیابانی فروخته شده، به دست جنایتکاران افتاده و در جنایات خشن مورد استفاده قرار گرفته است.

آسوشیتدپرس هشت مورد مشابه را ارزیابی کرد که در پنج مورد تسلیحات مسروقه ارتش در تیراندازی به غیرنظامیان و دیگر جرایم خشونت بار مورد استفاده قرار گرفته و مابقی به دست جنایتکاران افتاده است.

در همین حال، محدودیت های فدرال در زمینه به اشتراک گذاشتن اطلاعات مربوط به سلاح گرم به مثابه آن است که مواردی از سرقت یا ناپدید شدن سلاح از قلم افتاده است.

ورود گسترده هواپیماهای نظامی چین به حریم هوایی تایوان

وبگاه نشریه آمریکایی «نیوز ویک» مدعی است ۲۸ فروند هواپیمای نظامی چین شامل چندین جنگنده و بمب‌افکن‌های اتمی امروز (سه‌شنبه) وارد حریم هوایی تایوان شدند.

ورود ناو آمریکایی به آب‌های چین همزمان با تشدید تنش واشنگتن- پکن| جایزه ۵۰۰ میلیون دیناری برای افشای جاسوسان موساد و سیا در عراق| سرقت و ناپدیدشدن تسلیحات ارتش آمریکا| ورود گسترده هواپیماهای نظامی چین به حریم هوایی تایوان

نیوزویک بر اساس تماس‌های رادیویی که از تایوان به‌ دستش رسیده، این اقدام را بزرگترین ورود هواپیماهای نظامی چینی به حریم هوایی تایوان توصیف کرده که به زعم این نشریه بعد از بیان تهدیدهایی در اجلاس سران ناتو علیه پکن انجام شده است.

به ادعای این نشریه، نیروی هوایی تایوان امروز در بازه زمانی ۵:۴۸ بامداد تا ۱۰:۴۳ صبح (به وقت محلی) حداقل ۱۷ بار به هواپیماهای نظامی چین هشدار داد؛ اما آنها توجهی نکردند.

نیوزویک همچنین نوشت که سخنگوی وزارت دفاع تایوان به سوالات این نشریه درباره تحولات هوایی امروز پاسخ نداده است.

این در حالی است که چین به مرکز توجه نشست گروه ۷ در انگلیس و همچنین نشست سران عضو ناتو در بروکسل تبدیل شده و فعالیت‌های پکن در عرصه بین‌المللی در بیانیه پایانی هر دو نشست به عنوان فعالیت‌های تنش زا مورد محکومیت قرار گرفته است. 

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا و «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در اظهاراتی جداگانه بعد از پایان نشست سران این ائتلاف نظامی غربی، علیه چین موضع گرفتند.

پیش از این نیز، وزارت خارجه چین با گلایه از سفر سناتورهای آمریکایی به تایوان، گفت: چنین اقداماتی اصل «چین واحد» را نقض کرده و پیام‌هایی به جدایی‌طلبان تایوانی می‌دهد.

ایالات متحده آمریکا در سال ۱۹۷۹ رسما تحت سه اعلامیه رسمی مشترک واشنگتن با پکن، سیاست چین واحد را به رسمیت شناخت و روابط دیپلماتیک خود با تایوان را قطع کرد.

به رغم تعهد رسمی واشنگتن به پکن، طی سال‌های اخیر روسای جمهور آمریکا از هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات اقداماتی مغایر با سیاست چین واحد از قبیل فروش تسلیحات نظامی و برقراری مراودات دیپلماتیک با تایوان انجام داده‌اند.

همچنین نیروی دریایی آمریکا چندین بار و به بهانه دفاع از آزادی ناوبری در آب‌های بین‌المللی و به قصد حمایت از جدایی‌طلبان تایوان، کشتی‌های جنگی خود را از تنگه تایوان عبور داده است.

رزمایش مشترک آمریکا و عربستان برای مقابله با پهپادها

همزمان با انتشار گزارش‌هایی درباره حملات پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به اهدافی نظامی در خاک عربستان در پاسخ به تجاوزهای ائتلاف سعودی و از طرفی دیگر،‌ ناکامی سامانه‌های آمریکایی ضدپهپاد مستقر در خاک عربستان در دفع این حملات، فرماندهی تروریست‌های ستاد مرکزی ارتش آمریکا در غرب آسیا (سنتکام)،‌ شامگاه پنجشنبه، در صفحه توئیتری خود  از تمرین مشترک با نیروهای سعودی برای مقابله با پهپادهای کوچک خبر داد.

ورود ناو آمریکایی به آب‌های چین همزمان با تشدید تنش واشنگتن- پکن| جایزه ۵۰۰ میلیون دیناری برای افشای جاسوسان موساد و سیا در عراق| سرقت و ناپدیدشدن تسلیحات ارتش آمریکا| ورود گسترده هواپیماهای نظامی چین به حریم هوایی تایوان

سنتکام اعلام کرد، گروه مأموریت‌های هوایی-زمینی پیاده‌نظام دریایی به منظور دست‌یابی به اهدافی خاص و پاسخگویی در بحران‌ها، هفته گذشته، در عربستان سعودی تمرینی را با سامانه پدافند هوایی «مارینز» (MADIS) به اجرا درآورد.

فرماندهی تروریست‌های ستاد مرکزی ارتش آمریکا در غرب آسیا در ادامه پیام خود اشاره کرد، این یکی از وظایف سامانه مذکور «مبارزه با پهپادهای کوچک» است. این اعلام در حالی است که «کنث فرانکلین مک‌کنزی» رئیس سنتکام اخیرا از فناوری هواپیماهای بدون سرنشین کوچک که در اختیار گروه‌های مقاومت منطقه است، ابراز نگرانی کرد.

مک‌‌کنزی با بیان اینکه مقابله با حملات پهپادی اولویت سنتکام است، تصریح کرده بود که آمریکا فاصله زیادی با راهکار نهایی مقابله با پهپادهای کوچکی دارد که مورد استفاده گروه‌های مقاومت است.

 مک‌کنزی همچنین تأکید کرده بود چنین هواپیماهای بدون سرنشینی ارزان بوده و تهیه آنها ساده است؛ اما ردیابی و هدف قرار دادن آن‌ها بسیار دردسرساز است.

او گفته بود آمریکا باید راه‌های بیشتری برای مقابله با استفاده «دشمنان آمریکا در خاورمیانه و دیگر مناطق» از این پهپادها پیدا کند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۲
امیدوارم روزی فرا برسه مسئولان کشورهای روسیه و چین از کشورمان برای میانجیگری یا پادرمیانی جهت صلح دعوت
کنند




وای اگه بدونی چقد خوشحالی داره و اونروز دیر نیست




به امید آینده درخشان برای هموطنان عزیزمون



بابل.سبوس برنج شمال.جمشید حسینی
یکباروبرای همیشه امریکابایدچین راسرجایش بنشاندبهترین بهانه هم حمله بیولوژیکی کروناتوسط چین به کل دنیاست که خسارات وتلفات جبران ناپذیرآن هنوزهم ادامه دارد!
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل