ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

«راب»: انتخابات عراق نقطه عطف تاریخ این کشور است

وزیر امور خارجه عراق امروز سه شنبه بر اهمیت حمایت بین‌المللی از روند انتخابات در عراق تاکید کرد و «دومنیک راب»، وزیر امور خارجه انگلیس نیز انتخابات را نقطه عطف تاریخی دانست.
کد خبر: ۱۰۵۶۸۸۰
| |
6162 بازدید
«راب»: انتخابات عراق نقطه عطف تاریخ این کشور است
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از میدل ایست نیوز، دومینیک راب، وزیر خارجه انگلیس در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با فواد حسین، همتای عراقی خود، انتخابات آتی عراق را نقطه عطف تاریخی در این کشور دانست.

رئیس دستگاه دیپلماسی عراق در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای انگلیسی خود گفت: طی نشست مشترک به مجموعه‌ای از مسائل مرتبط با روابط استراتژیک بین دو کشور علاوه بر روابط عراق و انگلیس که مبتنی بر احترام متقابل است، پرداخته شد.

وی افزود: انگلیس نقش مهمی در بازسازی شهر‌های آزاد شده از دست داعش ایفا می‌کند.

حسین با اشاره به اینکه دو طرف، حمایت بین‌المللی از روند انتخابات در عراق بررسی کردند، اشاره کرد که اعزام ناظران بین‌المللی به عراق برای ایجاد اعتماد بین شهروندان و احزاب سیاسی انجام شده است.

از طرف دیگر، وزیر خارجه انگلیس ضمن ابراز خرسندی از سفر به عراق، گفت: گفت‌وگویی سازنده داشتیم و برای گسترش روابط دوجانبه تلاش می‌کنیم.

وی همچنین تاکید کرد انتخابات آتی نقطه عطف تاریخی در عراق است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟