دزد سابقه دار به زندان بازگشت

کد خبر: ۱۰۵۵۴۴۰
| |
5978 بازدید

سارق سابقه دار منزل دوباره راهی زندان شد.

به گزارش خراسان، فرمانده انتظامی "جیرفت" گفت : با هوشیاری ماموران گشت کلانتری ۱۵ این شهرستان ، سارق سابقه دار منزل در عملیات ضربتی به دام افتاد.

سرهنگ «رضا محمدرضایی» افزود: به دنبال افزایش سرقت منزل در شهر جیرفت، ماموران گشت کلانتری ۱۵ با بررسی صحنه های سرقت و جمع آوری سرنخ های موجود، یک سارق سابقه دار را شناسایی کردند.

وی ادامه داد: ماموران با هماهنگی ودستور مقام قضایی، سارق را در مخفیگاهش دستگیر کردند و در ادامه تعدادی اموال سرقتی از قبیل موتور و پمپ آب کولر، کنتور برق، باتری و لاستیک خودرو و ۵۰ متر کابل برق از مخفیگاه این متهم کشف شد.

این مسئول انتظامی گفت : با تشکیل پرونده مقدماتی در این زمینه ، متهم در بازجویی تخصصی ماموران به ۱۰ فقره سرقت از منازل شهروندان اعتراف کرد و پس از سیر مراحل قانونی ،دوباره راهی زندان شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت