کشته شدن ۲۱۰ عضو طالبان در ۲۴ ساعت گذشته

وزارت دفاع افغانستان اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۱۰ شبه‌نظامی طالبان طی عملیات نیروهای امنیتی کشته شده‌اند.
کد خبر: ۱۰۵۴۹۴۴
| |
7152 بازدید
|
۴
کشته شدن ۲۱۰ عضو طالبان در ۲۴ ساعت گذشته

 

به گزارش تابناک به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع افغانستان امروز -‌شنبه- اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۱۰ شبه‌نظامی طالبان طی عملیات نیروهای امنیتی کشته شده‌اند.

در این بیانیه آمده است که این عملیات‌ها همچنین به زخمی شدن ۹۵ شبه‌نظامی و دستگیری سه تن از آنان انجامید.

بنا به بیانیه وزارت دفاع افغانستان این عملیات‌ها در ولایت‌های ننگرهار، لغمان، خوست، غزنی، لوگر، پکتیکا، زابل، بادغیس، غور، فاریاب، بلخ، جوزجان، سرپل، سمنگان، هلمند، بغلان، بدخشان و کندز اجرا شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
یک مسلمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۸
آنقدربایدباطالبان مبارزه کردتابالاخره تسلیم اراده ی مردم افغانستان شوند.!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۸
خیلی کمه ولی باز بدک نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۸
گور پدر طالبان و داعش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۸
یک مشت شستشوی مغزی شده که به علت عدم ارتباطات اجتماعی و مجازی اصلا از وضعیت کاخ نشینی رهبرانشان خبر هم ندارند. به جای این عده فریب خورده باید تمام رهبران طالبان را قلع و قمع کرد.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت