صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

برتری شیرین پدیده و رحمتی مقابل گل‌گهر و قلعه‌نویی

کد خبر: ۱۰۵۳۳۱۹
| |
7173 بازدید

در دیدار معوقه از هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال، تیم‌های پدیده خراسان و گل‌گهر سیرجان از ساعت 19 امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد مقابل یکدیگر صف‌آرایی کردند که پدیده با نتیجه یک بر صفر پیروز شد.

رضا یزدان‌دوست در دقیقه 82 مسابقه، تنها گل شاگردان مهدی رحمتی را به ثمر رساند تا آنها انتقام شکست 3 بر یک بازی رفت را بگیرند.

پدیده که در پنج بازی گذشته خود (شامل چهار دیدار لیگ برتری و یک بازی در جام حذفی) از کسب پیروزی بازمانده بود، با 28 امتیاز به جایگاه نهم جدول صعود کرد. شاگردان قلعه‌نویی هم با 35 امتیاز، همچنان در رتبه سوم جدول حضور دارند و نتوانستند فاصله خود را با تیم‌های رده‌های چهارم و پنجم جدول یعنی آلومینیوم اراک و استقلال افزایش دهند تا بدین ترتیب رحمتی کمکی بزرگ به آبی پوشان پایتخت کند.

علی بای داور این مسابقه بود که به یزدان‌دوست از پدیده و یونس شاکری از گل‌گهر، کارت زرد نشان داد.

آخرین دیدار هفته بیست‌ودوم بین فولاد خوزستان و نفت مسجدسلیمان خواهد بود که زمان این بازی هنوز اعلام نشده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار