تداوم بارش‌های پراکنده باران تا اوسط هفته آینده‌ در کشور

کارشناس سازمان هواشناسی به بررسی وضعیت جوی چند روز آینده کشور پرداخت.
کد خبر: ۱۰۵۳۲۲۹
|
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۳ 20 May 2021
|
7924 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، فریبا گودزی گفت: بعد از ظهر امروز برای ارتفاعات البرز و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش‌های پراکنده باران پیش‌بینی می‌شود و فردا علاوه بر این مناطق در برخی نقاط آذربایجان شرقی و اردبیل انتظار بارش پراکنده باران و وزش باد‌های شدید و موقتی را داریم.

وی ضمن اشاره به اینکه روز شنبه در شمال غرب کشور، ارتفاعات البرز و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش پراکنده باران رخ می‌دهد، افزود: تا اواسط هفته آتی این بارش‌ها با شدت و ضعف ادامه داد.

این کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه امروز استان‌های ساحلی دریای خزر با کاهش دما مواجه هستند و هوا در این مناطق خنک‌تر می‌شود، ادامه داد: طی روز‌های جمعه و شنبه مجددا در نیمه شمالی کشور روند افزایشی دما را داریم.

گودرزی درباره آخرین وضعیت آب‌وهوایی پایتخت اظهار کرد: امروز برای تهران پدیده آب‌وهوایی خاصی مشاهده نمی‌شود و این شهر در ساعات بعد از ظهر با افزایش ابر و و گاهی وزش باد مواجه است و بیشینه دمای آن امروز به ۳۵ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت