شرط اعاده کالا‌های متروکه از سازمان اموال تملیکی

مدیرکل مرکز واردات گمرک اعلام کرد: اعاده اظهارنامه کالا‌های متروکه از سازمان اموال تملیکی منوط به آماده بودن شرایط اظهار به گمرک شد.
کد خبر: ۱۰۵۰۶۸۱
| |
10655 بازدید

شرط اعاده کالا‌های متروکه از سازمان اموال تملیکی

به گزارش تابناک به نقل از فارس، مدیرکل مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گمرک اعلام کرد اعاده اظهارنامه کالا‌های متروکه‌ای که به سازمان اموال تملیکی ارجاع شده مشروط به آماده بودن مجوز‌ها امکان پذیر است.

در این بخشنامه علی وکیلی به گمرکات سراسر کشور آمده است: پیرو بخشنامه شماره ۱۱۳/۳/۱۳۲۷۲۷/۴۵۷۰۸/۹۱/۶۳۹۶۳ مورخ ۹۱/۴/۱۱ و با عنایت به اینکه بر اساس بررسی‌های بعمل آمده مشاهده می‌گردد پس از ارسال اظهارنامه‌های مترو که به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، برخی از وارد کنندگان در اجرای تبصره یک ماده ۳۳ قانون امور گمرکی نسبت به ارائه درخواست اعاده اظهارنامه مترو که از سازمان مزبور، بدون فراهم نمودن مقدمات ادامه تشریفات گمرکی اقدام می‌نمایند؛ لذا ضمن تاکید بر اجرای بخشنامه پیروی فوق الاشاره، مقتضی است دستور فرمائید ضمن توجه لازم به بخشنامه شماره ۹۹/۱۰۸۶۶۰۴ مورخ ۹۹/۹/۱۱ صادره از سوی معاون محترم امور گمرکی، قبل از هرگونه اقدام در جهت پیگیری اعاده اظهارنامه‌های مترو که مواردی از قبیل: لزوم دارا بودن ثبت سفارش، اخذ و ارائه مجوز‌های قانونی، اخذ و ارائه کد رهگیری بانک عامل، بررسی‌های لازم توسط سرویس ارزیابی و با حوزه معاون امور گمرکی آن گمرک معمول و در صورت تایید مراتب جهت اقدام بعدی به واحد مترو که اعلام گردد. ضمنا مسئولیت حسن اجرای بخشنامه فوق الاشاره با ناظرین محترم ستاد نظارت گمرکات استان‌ها و مدیران کل محترم گمرکات اجرایی می‌باشد.
 
شرط اعاده کالا‌های متروکه از سازمان اموال تملیکی
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت