برداشت گل گاوزبان در مازندران

گل گاوزبان گیاهی دارای خواص دارویی فراوان است که از گذشته تا کنون، برای بهره بردن از خواص درمانی این گیاه، گل‌ها و برگ‌های آن را خشک می‌کنند و برای تهیه چای و دمنوش و عرق گل گاوزبان استفاده می‌کنند. با فرارسیدن اردیبهشت ماه، برداشت گل گاوزبان در مازندران و آستارا آغاز شده است./عکاس : حسین نژادی - محبی پور
کد خبر: ۱۰۵۰۳۶۰
| |
8755 بازدید
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت