بازدید 33633
پیمانه اقتصادی

عقب نشینی ۳ کاناله دلار آمریکا/ پیش بینی عجیب از قیمت بیتکوین/ کمترین و بیشترین نرخ تورم استان‌ها در سال ۹۹/ طلای جهانی به قله ۲.۵ ماهه رسید/ ریزش ۳۵ هزار واحدی شاخص کل بورس

این پیمانه تیتر‌هایی همچون افزایش احتیاط در معاملات بورس با نزدیک شدن به انتخابات، بازار‌های آسیا اقیانوسیه نوسان کردند، دلار در بازار‌های جهانی ریخت، روسیه دلار و یوروهایش را می‌فروشد، نرخ طلایی دلار در اقتصاد ایران چند است؟ ثروتمندترین مرد جهان ۲ میلیارد دلار از سهام آمازون را فروخت و ارزش بازار جهانی ارز‌های دیجیتالی را در بر دارد.
کد خبر: ۱۰۵۰۳۴۵
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۵ 07 May 2021

تابناک هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون افزایش احتیاط در معاملات بورس با نزدیک شدن به انتخابات، بازار‌های آسیا اقیانوسیه نوسان کردند، دلار در بازار‌های جهانی ریخت، روسیه دلار و یوروهایش را می‌فروشد، نرخ طلایی دلار در اقتصاد ایران چند است؟ ثروتمندترین مرد جهان ۲ میلیارد دلار از سهام آمازون را فروخت و ارزش بازار جهانی ارز‌های دیجیتالی را در بر دارد.

ریزش ۳۵ هزار واحدی شاخص کل بورس

 روز چهارشنبه هفته گذشته، شاخص کل بورس اوراق بهادار با افزایش ۵ هزار و ۲۰۵ واحدی معادل ۰.۴۵ درصد به یک میلیون و ۱۷۲ هزار و ۲۵۰ واحد رسید. این در حالی است که در مدت مشابه هفته پیش تر، یعنی چهارشنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰، شاخص کل در محدوده یک میلیون و ۲۷۰ هزار واحدی جای داشت؛ روندی که نشان از ریزش ۳۵ هزار و ۵۸۸ واحدی معادل منفی ۲.۹۴ درصدی دارد.

افزایش احتیاط در معاملات بورس با نزدیک شدن به انتخابات

حدادی کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: ممکن است با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری، ریسک بازار تا حدودی بیشتر شود، این امر باعث می شود تا احتیاط سرمایه گذاری در بین سرمایه گذاران برای ورود سرمایه هایشان به این بازار افزایش پیدا کند. این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: همین احتیاط سبب می شود که برای مدتی دیگر تقاضا در بازار وجود نداشته باشد و قاعدتا تا زمانی که شاهد بهبود وضعیت تقاضا در بازار نباشیم، میزان عرضه با افزایش همراه خواهد شد. وی ادامه داد: به نظر می رسد با توجه به نزدیک شدن زمان انتخابات، روند فعلی در بازار ادامه دار باشد، مگر آنکه مشکل اصلی بازار که نبود نقدینگی است، به شکلی برطرف شود.

بازارهای آسیا اقیانوسیه نوسان کردند

بازار آسیا اقیانوسیه در معاملات امروز، جمعه، در حالی نوسان کردند که سرمایه‌گذاران منتظر انتشار گزارش ماهانه مشاغل آمریکا هستند که می‌تواند سرنخ‌هایی در مورد اقدامات آینده فدرال‌رزرو ارائه دهد. جامع‌ترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه ام‌اس‌سی‌آی بدون سهام ژاپن ۰.۱۱ درصد رشد کرد و نیکی ژاپن ۰.۰۹ درصد بالا آمد. در بازار چین کامپوزیت شانگهای ۰.۶۵ درصد افت کرد و هانگ‌سنگ در هنگ‌کنگ ۰.۲۰ درصد از ارزش خود را از دست داد. ای‌اس‌اکس استرالیا ۰.۲۷ درصد رشد کرد و کوسپی کره‌جنوبی ۰.۵۸ درصد به ارزش خود افزود.

دلار در بازارهای جهانی ریخت!

ارزش دلار مقابل بیشتر ارزهای مهم ریزش کرد. شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ۰.۳۶ درصد کاهش نسبت به روز گذشته در سطح ۹۰.۹۶۸ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس نیز معادل ۱.۰۱۰ دلار اعلام شد. (نرخ های فوق بر حسب ساعت پایانی معاملات بازارهای ارزی نیویورک محاسبه شده است.)

روسیه دلار و یوروهایش را می فروشد!

راشاتودی: بانک مرکزی روسیه در گزارش جدید خود اعلام کرد، در سال ۲۰۲۰ نیز روند کاهش وابستگی به دلار در این کشور ادامه یافته و این بار یورو نیز به سرنوشت دلار دچار شده، در حالی که سهم یوان و طلا از ذخایر ارزی بیش از پیش افزایش یافته است. یورو تا پایان سال ۲۰۲۰ چیزی حدود ۲۹.۲ درصد ذخایر ارزی را تشکل می داده که این رقم نسبت به سال قبل ۱.۶ درصد کمتر شده است. از طرف دیگر، سهم دلار نیز از ذخایر ارزی روسیه طی همین مدت با کاهش ۳.۳ درصدی به ۲۱.۲ درصد رسیده است. به گفته بانک مرکزی روسیه تا پایان سال گذشته پوند انگلیس ۶.۳ درصد از کل ذخایر ارزی روسیه را تشکیل می داده که نسبت به سال قبل آن ۰.۲ درصد کمتر شده است. در طرف دیگر اما طلا سهم خود را از ۱۹.۵ درصد در سال ۲۰۱۹ به ۲۳.۳ درصد در سال ۲۰۲۰ رسانده است. اتفاق مشابهی هم برای یوان چین افتاده که سهم آن از ذخایر از ۱۱.۴ درصد به ۱۲.۸ درصد رسیده است.  

ین ژاپن با سهم ۳.۹ درصدی، دلار کانادا با ۲.۵ درصد و دلار استرالیا با ۰.۸ درصد، دیگر ارزهایی بوده اند که بیشترین سهم از ذخایر ارزی را داشته اند. تا پایان سال ۲۰۲۰ مجموع ارزش ذخایر طلا و ارز روسیه معادل ۵۸۸ میلیارد دلار بوده است. از سال ۲۰۱۴ و شدت یافتن اختلافات روسیه با آمریکا و اروپا بر سر مساله اوکراین که به اعمال تحریم های گسترده ای ضد روسیه منجر شد، روسیه با هدف کاهش وابستگی خود به غربی ها، اقدام به متنوع سازی ذخایر ارزی کرد. پیش از این نیز معاون وزیر خارجه روسیه با انتقاد از تحریم های آمریکا گفته بود که روسیه نیاز دارد در آینده فاصله خود را با دلار بیشتر کند و وابستگی کمتری به نظام مالی آمریکا داشته باشد.

عقب نشینی ۳ کاناله دلار آمریکا

بازار ارز در هفته گذشته شاهد ریزش نرخ دلار و سایر ارز‌ها بود، به گونه‌ای که هر اسکناس دلار آمریکا در صرافی‌های بانکی و مجاز سطح کشور با کاهش ۲۶۰۰ تومانی از کانال بیست و سه هزار تومانی به رقم ۲۰۶۴۳ تومان رسید.
 

نرخ طلایی دلار در اقتصاد ایران چند است؟

 
عباس آرگون، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران، با اشاره به اهمیت نحوه تعیین نرخ ارز در اقتصاد ایران، توضیح داد: ما در سال‌های پیش از برجام نیز بارها تذکر داده بودیم که با ارزپاشی بانک مرکزی و پایین نگه داشتن مصنوعی نرخ دلار، تنها واقعیت‌ها پنهان می‌مانند و در عمل زمانی که ترمز دلار کشیده شود، با یک جهش قیمت مواجه می‌شویم که نتیجه این موضوع را نیز در سال‌های گذشته دیدیم. در رابطه با شرایط فعلی کشور نیز باید با همین دقت نظر برخورد کرد. اینکه در صورت کاهش تحریم‌ها، ناگهان نرخ دلار از ۲۵ هزار تومان به ۱۵ هزار تومان برسد، صادرکننده و تولیدکننده را با فشاری مواجه می‌کند که بیرون آمدن از زیر بار آن کار ساده‌ای نیست. از این روی، خطر مهمی که این روزها اقتصاد ایران را تهدید می‌کند، پایین آوردن عمدی قیمت دلار با اهداف سیاسی است. قطعا روند آزاد اقتصاد می‌تواند نرخ اصلی و واقعی دلار را پیدا کرده و بدون مداخله دولت در بازار اجرایی کند اما همانطور که بالا رفتن ناگهانی نرخ ارز به ایجاد مشکل برای مردم و اقتصاد ایران منجر شد، رها کردن این نرخ با هدف گاهش ناگهانی نیز نه تنها به صلاح نیست بلکه می‌تواند در شرایط تولید و صادرات ایران، محدودیت ایجاد کند. از این روی، گزینه‌هایی چون ارزپاشی در بازار یا پایین آوردن نرخ دلار با اهداف سیاسی به هیچ عنوان به صلاح نخواهد بود. /ایسنا
 

پیش بینی عجیب از قیمت بیتکوین

سردبیر کوین دسک، بیتکوین را یک دارایی فوق العاده جذاب برای نگهداری دانست که یک روز به ارزش یک میلیون دلار می رسد و افزود: هلوینگ بعدی در سال ۲۰۲۴ اتفاق می افتد که در آن زمان یک جهش قیمتی بسیار بزرگ در بیتکوین خواهیم داشت. (هلوینگ به یکی از شروط برنامه نویسی شده بیتکوین اشاره دارد که طی آن هر چهار سال یک بار پاداش استخراج بیتکوین نصف مقدار قبل می شود و این میزان فعلا ۶.۲۵ واحد بیتکوین است. )

ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۲۳۵۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۷.۵ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۵۰ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۸ درصد در اختیار اتریوم است. بیت‌کوین دوازده سال پیش توسط گروه گمنامی از معامله‌گران بر بستر بلاک‌چین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.  

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتال (تا ساعت ۱۳ ظهر به وقت شرقی)؛ این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت کوین

قیمت: ۵۶ هزار و ۹۷۲.۷۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۶۳ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۷.۷۱ درصد افزایش

۲- اتریوم

قیمت: ۳۵۸۲.۰۷ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۸۵ درصد افزایش 

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳۱.۱۸ درصد افزایش

۳- بایننس کوین

قیمت: ۶۳۸.۹۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۸۶ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳۱.۱۸ درصد افزایش

۴- دوج کوین

قیمت: ۰.۵۹۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۵.۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۰.۴۴ درصد افزایش

۵- ریپل

قیمت: ۱.۷۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۹.۱۲ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۵.۰۲ درصد افزایش

۶- تتر

قیمت: ۰.۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۲ درصد کاهش

۷- کاردانو

قیمت: ۱.۶۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱۵.۲۸ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۴.۹۷ درصد افزایش

۸- پولکا دوت

قیمت: ۴۲.۷۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۸.۹ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۳.۸۰ درصد افزایش

۹- بیتکوین کش

قیمت: ۱۵۴۴.۶۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲۱.۵۴ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۷۶.۶۶ درصد افزایش

۱۰- لایت کوین

قیمت: ۳۴۶.۳۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۴۸ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳۷.۸۹ درصد افزایش

ثروتمندترین مرد جهان ۲ میلیارد دلار از سهام آمازون را فروخت

داده‌های کمیسیون اوراق و سهام آمریکا نشان می‌دهد که جف بزوس، ثروتمندترین مرد جهان، این هفته نزدیک به ۲ میلیارد دلار از سهام شرکت خود، آمازون را به فروش رسانده است.

داده‌ها نشان می‌دهد بزوس پس از فروش ۱.۲۷ میلیارد دلار از سهام آمازون در روز دوشنبه، روز سه‌شنبه هم ۶۸۴ میلیون دلار از این سهام را فروخته است تا روی هم رفته ظرف تنها ۲ روز ۱.۹۵ میلیارد دلار از سهام شرکت خود را واگذار کرده باشد. این فروش بزرگ تنها یک هفته پس از آن صورت می‌گیرد که آمازون گزارش عملکرد مالی فراتر از انتظار خود را منتشر کرد. آمازون همچنان به علت روی آوردن افراد به خریدهای اینترنتی در شرایط پاندمی، تقویت شده است. بزوس در سال‌های اخیر فروش سهام خود را سرعت داده است. در ماه فوریه گذشته، مالک آمازون ۴.۱ میلیارد دلار از سهام شرکت را فروخت. او همچنین در نوامبر گذشته ۳ میلیارد دلار دیگر از سهام آمازون را به فروش رسانده بود. بزوس قبلاً اعلام کرده بود برای تأمین مالی شرکت اکتشاف فضایی خود هر سال یک میلیارد دلار از سهام آمازون را خواهد فروخت.

کمترین و بیشترین نرخ تورم استان‌ها در سال ۹۹

گزارش مرکز آمار نشان می دهد، نرخ تورم سالانه ۱۳ استان از نرخ تورم کل کشور در سال گذشته کمتر و ۱۴ استان هم بیشتر از نرخ تورم کل کشور است.  تغییرات شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارها در سال گذشته، نشان می دهد نرخ تورم کل کشور در سال قبل به رقم ۳۶.۴ درصد رسیده است. بررسی شاخص قیمت مصرف کننده به تفکیک استان بیانگر این است که در سال ۱۳۹۹ بیشترین نرخ تورم خانوارهای کشور مربوط به استان کرمانشاه با ۴۰.۱ درصد و کمترین نرخ تورم مربوط به استان مرکزی با ۳۳.۳ درصد است. همچنین شکاف نرخ تورم بین استان های مختلف در سال ۱۳۹۹، ۶.۸ درصد است که نسبت به سال قبل ۴.۵ واحد درصد کاهش یافته است.
 

طلای جهانی به قله ۲.۵ ماهه رسید

قیمت طلا در معاملات روز جمعه بازار آسیا افزایش یافت و به بالاترین رکورد در دو ماه و نیم گذشته رسید. بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد افزایش، به ۱۸۱۷ دلار و ۸۵ سنت رسید. در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۸۱۹ دلار و ۵۰ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز پنجشنبه با بیش از ۳۱ دلار معادل ۱.۸ درصد افزایش، در ۱۸۱۵ دلار و ۷۰ سنت بسته شد. به دنبال انتشار آمار اقتصادی مطلوب در آمریکا، دلار به پایین ترین رکورد در یک هفته اخیر نزول کرد و بازده اوراق خزانه آمریکا در پایینترین حد دو هفته اخیر ایستاد. آماری که روز پنج شنبه در آمریکا منتشر شد، نشان داد هفته گذشته ۴۹۸ هزار تقاضای دریافت بیمه بیکاری ثبت شده که پایین ترین میزان از اواسط مارس سال ۲۰۲۰ است که بیماری کووید ۱۹ پاندمی اعلام شد.

بر اساس گزارش اینوستینگ، سرمایه گذاران اکنون منتظر انتشار آمار ماهانه اشتغال بخش غیرکشاورزی آمریکا از سوی وزارت کار این کشور هستند. در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیم با ۰.۴ درصد کاهش، به ۲۹۶۳ دلار و ۹۰ سنت رسید. هر اونس نقره ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۲۷ دلار و ۲۷ سنت رسید. همچنین هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ثابت بود و در ۱۲۵۲ دلار ایستاد.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۱
بهترین و واقعی ترین نرخ دلار در حال حاضر 100 هزار تومنه ...
این نرخیه که میشه روش حساب کرد که ریال در تابلوهای بانکهای جهان و تمام فرودگاههای بین المللی قرار میگیره ...
نرخ دلار در سبزه میدون و بانک مرکزی و یا جمشید بسم اله در نمیاد ..
تا کی میخواین توی حجره بازار و یا پشت میز اداره بشینین و منتظر شین تا قیمت ارز ساعت 11 صبح در بیاد ؟!!!
قیمت ارز مگه اینجوری حساب میشه !!
تا بانکهای بین المللی و موسسات مالی جهانی نیان و نرخ ریال به ارزهای خارجی رو معادل سازی نکنن ،پاین حرفهای دیگه بیشتر شبیه جوک هستش ..

لطبا یه نفر محاسبه کنه و ببینه با این مقدار نقدینگی ریالی که توی دست مردم و موسسات مالی و بانکها هست و همچنین این قیمتهای ملک اداری و مسکونی و تجاری در ایران ، اگه دلار همین 25000 تومن هم بمونه !! ، چند تا آمریکا رو میشه خرید !!؟؟؟!!!!
اصلا میتونین بفهمین که اونوقت ایرانیها از مردم همه دنیا پولدارترند ..
الان یه آپارتمان 100 متری تو شمال شهر تهران با حساب متری 100 میلیون تومن ، میشه 10 میلیارد تومن ...
حالا به دلار 25 هزار تومنی هم اگه حساب کنیین میشه 400 هزار دلار !!!
آیا یه خارجی میاد همچین پولی بابت این آپارتمان تو تهران روی 100 تا گسل بده ؟
اونم شهری که نه امکانات مناسب شهری داره و نه جایی برای تفریح ...
ولی از این سمت ، اونایی که صدها و یا هزاران ملک اینجوری دارند و یا حتی همونی که یکیشو هم داره ، میفروشه و دلار 25000 تومنی میکنه و خارج میکنه و توی یه کشور دیگه مثل آدمها میره زندگیشو میکنه ...
نکنه توقع دارین که مثلا دلار بشه 10 هزار تومن و شاید هم اون آپارتمان بشه 6 میلیارد ( بجای 10 میلیارد تومن که الان هست ) و اون آپارتمان قیمتش بشه 600 هزار دلار ؟!!!!
لطفا واقعی بین باشین
دنیا دیگه جای خیال پردازی نیست ...

ممنونم تابناک
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
چقدر دلار داری انقدر حرص میخوری؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
راستشو بگو چقدر دلار دارید که این فلسفه بافی ها را می کنید! باید ضرر را کرده اید قبول بکنید و بیشتر از این ضرر نکنید!؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
اینهمه تحلیل که همش شد تنبک زدن . بهترین و واقعی ترین نرخ دلار در حال حاضر دویست میلیون تومنه . کمه ؟ باشه اصلا دلاری یک میلیارد تومن . کم نیس یه موقع ؟
فامیل دور
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
به جای این حرف ها بهتره بری پولاتو جایی سرمایه گذاری کنی که به هموطن خودت ضرر نزنی..
ناشناس
| Turkey |
۰۹:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
همه دوستانی که پاسخ منفی به متن اول داشتند ، مطمئن باشند
که اوضاع چهل سال آینده هم مثل همین چهل سال گذشتهخ خواهد بود ، پس نگران خودشون باشن تا من.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
کسیکه دلار داره نگران نیست چون یک دلار همه جای دنیا یک دلار جنس بهت میدهند. فقط کافیه از کشور خارج منی و یا تبدیل به ارز دیجیتال کنی اون موقع هست که یک دلارت میشه جندین ذلار
اینطور که عباس آقای ارگون گفته اگر تو این اقتصاد فاسد یه روزی آقایون قیمت دلار تا صدهزار تومان ببرن بالا همینا دوباره صحبت از اقتصاد بازار میکنن و میگن سرکوب نرخ دلار باعث در رفتن فنر دلار شده و الان اقتصاد به این قیمت دلار عادت گرفته و به خاطر صادرکنندگان و تولیدکنندگان نباید قیمت دلار پایبن بیاد
شما تابناک وجدانن یه بررسی بکن ببین چطور برای توجیه گرانی ها آسمون به زمین میدوزن فقط منفعت طلبی
الانم چون خودشون دلار دارن میگن قیمت دلار نباید بیاد پایین چون به ضرر اقتصاد و....
درحالیکه اصلا به ضرر اقتصاد نیست به ضرر آقایونه
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
دقیقا. مثل اینکه کاهش قیمت دلار به خیلی ها داره فشار وارد میکنه. سکته نکنند خوبه
آمریکا تو این ۸سال امتیاز نداد و قطعا نمیده تو این چندماه
ضمنا واعظی اعتراف کرد دولت عمدا دلار را بالا نگه داشته
پس ارزونی الان دلار ربطی به مذاکره نداره بلکه به پایان عمر دولت ربط داره.
مواد مصرفی مردم هر روز گران تر میشه عقب نشینی ۳ کاناله و ۶ کاناله دلار هیچ مشکلی از مردم حل نمیکنه
در رابطه با بورس پیش بینی می شود با توجه به جهش بورس از اواخر خرداد نقدینگی به سرعت مجددا به سمت بورس و خرید سهام کشیده شود و سود سرشاری را پس از انتخابات از طرفی و سود سالیانه سهام نصیب آنها کند .

در رابطه با دلار روند کاهشی ادامه پیدا خواهد کرد تا به ارزش متعادل 12000 در سال جاری برسد .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
دومی شاید
ولی اولی توهمه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
هردوتاش توهمه
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
نرخ دلار بین بانکی(تسعیر) شده ۱۵۷۰۰ ان وقت قیمت زیر ان میدهی؟؟؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
خخخخخخخخخخخخخخخ . تو رویاهات خوش باش . لابد شاخص هم شارپی میرسه به 10 میلیون واحد . خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
معلوم جز سهامداران عمده هستی خخ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
اگه دلار ارزون بشه دوقشر تولید کننده و صادر کننده با مشکل مواجه میشوند و تولید دوباره زمین میخوره . اما برای واردات کالا های خارجی و سفر های خارجی خوب میشه
نرخ ارز و شاخص آن دلار در کشور ما از جنان اهمیتی برخوردار شده است که همه‌دولتهای ‌ساز انقلاب و همه ارکان کشور اعم از اینکه در امر اقتصاد بخصوص کلان تخصصی و یا دستی داشته باشند راجع به آن اظهار نظر میکنند و اگر توانی به لحاظ جایکاه قانونی داشته باشند سعی در اعمال نوعی کنترل بر آن را دارند. اقتصاد دانان و متخصصین مالی در سطح کشور اعم از دولتی ها و فعالان بخش خصوصی و اساتید دانشگاه نیز در این مورد طی چهار دهه کذشته اظهار نظرات گاها تا ۱۸۰ درجه متناقض کرده و میکنند.
چهار دهه کافی است که بگوییم این عده از کارشناسان و دولت‌ها و دیگر ارکان اقتصادی - پولی - مالی عاجز از کنترل نرخ ارز که نتیجه مستقیم آن کاهش فاحش پول ملی بوده است ، هستند. طالبان افزایش نرخ ارز به لحاظ کاهش معادل قیمت دلاری تمام شده کالاهای ساخت ایران نتیجه اعمال نظر خود را افزایش صادرات ، رونق چرخهٔ تولید در داخل و ارز آوری برای کشور میدانند. دولتی‌ها که در حقیقت در همه ادوار مالک بخش اعظم ارز صادراتی کشور یعنی فروش نفت بوده اند هر زمان که کفکیر در امدشان به ته دیگ خورده از افزایش نرخ ارز بهره برداری کرده اند. دولت‌های روحانی در این تقریباً ۸ سال گذشته همواره در مظان افزایش نرخ ارز برای جبران کمبود منابع خود بوده است . هرچند دولت روحانی و رؤسای بانک مرکزی او همواره این اتهام را رد کرده اند ولی کیست که قسم حضرت عباس دولت را در مقابل دم خروس نمایان باور کند. در حقیقت دولت روحانی در زمینه اقتصادی ناچار به اعمال بسیاری سیاستها شده است از جمله کسب در آمد از بورس با تشویق و حتی تهییح مردم برای یورش برای خرید سهام ، چاپ پول از طریق فشار به بانک مرکزی برای دریافت معادل دلارهای نفتی محقق نشده و بلوکه شده ، و موارد بسیار دیگر که فطعاً افزایش نزخ‌ دلار و یا حداقل عدم خواست یا امکان جلوگیری از افزایش آن جزو این موارد هست. ناکفته نماند که دولت روحانی مه بیشتر عمر دو دوره خود را تحت سخت ترین تحریمها بوده است شاید ناچار به اعمال این سیاستها بوده است .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
سهام هاتون را اگر مشکل پولی ندارید در شرایط الان مفت به پولدارها نفروشید بعدا بسیار پشیمان می شوید
در حالی که هر هفته 3 تا 5 درصد به قیمت شیر و ماست و مرغ و ... اضافه میشه کاهش قیمت دلار چه فایده ای داره برای مردم؟؟؟ زمانی کاهش برای مردم کارساز هستش که به نفع زندگی روزمره باشه وگرنه معلومه که حرکت سیاسی هستش, الآن هم عده ای میترسن و میفروشن و دوباره باید گران بخرن
نرخ واقعي دلار ٧٠٠٠ تومنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
ارزش واقعی دلار بعد از انتخابات مشخص میشه
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
دیگه شما به کل پرت هستی از داستان
نرخ ارز دولتی در بودجه شده ۱۲۰۰۰ تومان ان وقت نرخ ارز ۷ تومان میزنی؟؟؟؟؟؟؟
ظاهرا توهمات مملکت ما به بازار جهانی هم سرایت کرده اگر بیت کوین بشه ۱ میلیون دلار بازار ارزهای مجازی میشه ۵۰ هزار میلیارد دلار که معادل کل پول عالم است پس بقیه اقتصاد جهان هم برود بوق بزند
چطور شد وقتی دلار 3500 تومانی شد 25000 تومان به تولید کننده و تاجر فشار نیامد و تاوانش را ملت دادند الان که شایعه شده تاکید میکنم شایعه دلار 15000 تومانی به تجار فشار می آید
وقتی که در کشور سیاست ها دائما در حال تغییر هست و هیچگونه ثبات تصمیم گیری وجود ندارد. هیچ برنامه مشخصی هم برای مردم وجود نخواهد داشت. در چنین کشوری همه متضرر هستند مخصوصا آنهایی که از راه درست زندگی می کنند و رسما همه مردم در زندگی مجبور به قمار هستند و هیچکس خیال راحت و آسوده ای ندارد. یک زمانی قمار در بورس، یک زمانی قمار در مسکن، یک زمانی قمار در طلا و دلار و آهن و مس و .....
حیف از زندگی با خیال راحت. ما انسانها تنها چیزی که برایش ارزش قایل نیستیم وجود خودمان است و خودمان را فدای همه چیز کرده ایم. اینست آخر و عاقبت منفعت طلبی برای خود بدون کار و تولید و زحمت.
پاسخ ها
ناصر
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
احسنت
اگر می خواهید به نرخ واقعی دلار پی ببرید کافی است که به نمودار 40 ساله آن نگاه کنید و برای حال حاضر و آینده مشابه سازی کنید. درسته اقتصاد ما خراب است ولی نه تا این حد که دلار چندین برابر شود ضمن اینکه اقتصاد آمریکا هم دیگر مثل اقتصاد قدیم نیست و سیاست پولی آن باعث شده است تا دلار سقوط نکند و بنظر می رسد حبابی است و خودش را پشت کسری بودجه آمریکا پنهان کرده و مثل ما به این راحتی پول چاپ نمی کنند تا از جیب مردم بردارند و ممکن است آینده نامعلومی داشته باشد که این را باید کارشناسان اقتصاد جواب بدهند
بنظر من دولت دلار را با یک شیب آهسته پایین می آورد و این را می شود از سخنان همتی و روحانی برداشت کرد که صحبت از دلار 15 هزار تومان می کردند و علت شیب آهسته به خاطر اثرات منفی آن بر تولید و اینکه کسانی که در دلار سرمایه گذاری کردند مایوس و بمرور زمان از آن خارج و بفهمند که جای سرمایه گذاری نیست و پولشان را به سمت مثلا تولید ببرند و اگر اینطور باشد شاید سیاست درستی برای کاهش دلار باشد
واقعا این پیش بینی بیتکوین را من نمی فهمم که چرا باید بالا برود ما در فیزیک داریم که مجموع انرژی های جهان برابر هستند و در اقتصاد هم خلق پول با تولید حاصل می شود اما در بیتکوین آیا این خلق پول بر چه اساس است؟ و ایا چه تولیدی و ذخیره کالای با ارزشی صورت می گیرد که ارزش آن بالا می رود؟ بنظر من رمز ارزها بدلیل جدید بودن و نو بودنشان خواهان زیادی دارد و اصطلاحاً بازار آن داغ و درحال داغ شدن است و این خواهان باعث افزایش ارزش آن شده است و مثل همه پدیده ها نمودار ریاضی دارند که شامل قله و دامنه است و وقتی به قله برسد وارد شیب نزولی می شود چون خواهان آن کم شده و ارزش آن پایین خواهد آمد و ظاهراً ارزش ذاتی برای آن قابل تعریف نیست و کسانی که رمزارزها را می خرند قبل از اینکه نمودار آن از قله خارج شود باید آنرا بفروشند و ریسک نکنند و سرمایه های خودشان را در جیب خارجی ها نریزند و البته کارشناسان اقتصاد باید در این زمینه آگاهی کاملی بدهند
اگر بخواهیم موشکافانه با بیتکوین برخورد کنیم در آینده معظل نه تنها کشور ما بلکه مشکل جهان خواهد شد.
در مرحله اول رمز ارزها باعث گرم شدن زمین و آلاینده های زیست محیطی خواهند شد
دوم اینکه برای اینکه به ماهیت رمزارزها پی ببریم کافی است آنرا بصورت معادله ریاضی در نظر بگیریم و ما در معادله ریاضی با صفر کردن x یا y و یا با قرار دادن بی نهایت در آن به ماهیت آنها پی می بریم.
کافی است که فرض کنیم که همه بیتکوین داران را در حالت فروشنده و یا در حالت خریدار در نظر بگیریم آنوقت به حبابی بودن و پوچ بودن رمز ارزها با وجود نفوذناپذیری آنها پی خواهیم برد و می فهمیم که یک حلقه گمشده در رمزارزها وجود دارند که باید آنها را تکمیل و به آنها ارزش بدهد.
این درحالی است که در خصوص دیگر سرمایه گذاری ها چنین موضوعی صدق نمی کند مثلا در مورد سپرده بانکی اگر همه خواهان آن باشند و یا در خصوص سهام بورسی همه خریدار و یا همه فروشنده باشند ملک و ساختمان و تجهیزاتی وجود دارد که قابلیت تبدیل دارد.
بنظر می رسد که رمز ارزها هنگامی مفید می شوند که توسط یک نهاد مالی به یک کالای باارزش مطمئن متصل شوند که در حال حاضر چنین چیزی وجود ندارد

به
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر