ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توقف خانگی پدیده مقابل ذوب آهن در بازی معوقه

شاگردان مجتبی حسینی با این تساوی ۱۸ امتیازی شدند و به دلیل گل زده بیشتر جای سایپا را در رده سیزدهم جدول رده‌بندی گرفتند. شاگردان سیدمهدی رحمتی نیز با ۲۵ امتیاز در رده دهم جدول ایستادند.
کد خبر: ۱۰۴۶۳۱۰
| |
7226 بازدید

در ادامه مسابقات هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، تیم‌های پدیده مشهد و ذوب‌آهن اصفهان از ساعت ۲۰:۳۰ امشب (پنجشنبه) بعد از اذان مغرب و وقت افطار، در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد و به قضاوت عبدالنبی پورخلف به دیدار هم رفتند که نتیجه این بازی در پایان تساوی یک - یک بود.

به گزارش تابناک ورزشی، در این مسابقه فرشاد محمدی‌مهر (۴) برای ذوب‌آهن و حسین مهربان (۶۲) برای پدیده گلزنی کردند. امین قاسمی‌نژاد و عرفان معصومی از پدیده و فرشاد محمدی‌مهر از ذوب‌آهن در این دیدار با کارت زرد داور جریمه شدند.

شاگردان سیدمجتبی حسینی با این تساوی ۱۸ امتیازی شدند و به دلیل گل زده بیشتر جای سایپا را در رده سیزدهم جدول رده‌بندی گرفتند. شاگردان سیدمهدی رحمتی نیز با ۲۵ امتیاز در رده دهم جدول ایستادند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟