بازدید 19127
۱
بسته ویدیویی «تابناک»

تاریخچه تاریک ال کلاسیکو / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی / تصاویر شش گانگستر معروف تاریخ / همه رسوایی‌های سلطنتی اروپا / روزی که اتریش به آلمان الحاق شد

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.
کد خبر: ۱۰۴۵۲۲۲
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۵ 11 April 2021

تاریخچه تاریک ال کلاسیکو / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی / تصاویر شش گانگستر معروف تاریخ / همه رسوایی‌های سلطنتی اروپا / روزی که اتریش به آلمان الحاق شد

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


تاریخچه تاریک ال کلاسیکو

بارسلونا یکی از معروف‌ترین و موفق‌ترین باشگاه‌های فوتبال دنیاست. اما داستان به این خلاصه نمی‌شود. این باشگاه فوتبال که توسط یک سوئیسی به نام خوان گمپر بنیان نهاده شد، به نوعی نماینده هویت کاتالان‌ها ـ ایالت خودمختار در شمال شرقی اسپانیا ـ است. این تفاوت قومی و اصرار بر حفظ هویت مستقل و تمایلات جدایی طلبانه در دوران فرانکو، دیکتاتور سابق اسپانیا مشکلات فراوانی برای باشگاه بارسلونا ایجاد کرد که رقیب ابدی آن باشگاه رئال مادرید نهایت استفاده و گاه سوءاستفاده را از جهت پیشی گرفتن به این باشگاه کرد. داستان تاریک رقابت این دو باشگاه و تاثیر سیاست در این رقابت را در آستانه رقابت این دو تیم در این مستند ببینید.

 


تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی

موسولوینی دیکتاتور ایتالیا، یکی از چهره‌هایی است که به اندازه هیتلر مورد توجه قرار نگرفته است. سخنرانی بنیتو موسولینی در ۲۶ مارس ۱۹۳۹ در ایتالیا در توضیح دلایل اختلافات با فرانسه و تحریک مردم به جنگ است؛ در این سخنرانی، میزان تسلط و احاطه یک دیکتاتور به افکار شسته شده مردم روشن می‌شود. مردمی که به زندگی مرفه، افتخار و پاداش قاطعانه و با صدایی رسا "نه" می‌گویند و اطاعت و فرمانبرداری بدون مرز و کور خود را با افتخار تقدیم هوس‌های زورگویانه یک دیکتاتور می‌کنند. بنیتو موسولینی ۴:۱۰ بعد از ظهر روز ۲۸ آوریل کنار در ویلا دلموند پشت به دیوار به ضرب گلوله اعدام شد؛ بدون افتخار، بدون دادگاه و بدون اینکه جمعیتی شاهد اجرای این حکم باشند. سپس جنازه او و چند تن از فاشیست‌های اعدام شده به جنوب میلان برده شد و همانجایی که ۱۵ پارتیزان در آگوست ۱۹۴۴ اعدام شده بودند رها شد. بدن پارتیزان‌ها برای دید عموم در همانجا رها شده بود. خیلی زود مردم زیادی دور اجساد جمع شدند، مردم به جنازه‌ها تف و شلیک کردند، به آن‌ها لگد زدند و روی آنها ادرار کردند. چهره موسولینی از شدت ضربات ترکیب خود را از دست داده بود. اجساد آن‌ها به گیره قصابی بسته و سر و ته ساختار فلزی نیمه ساخته یک پمپ‌بنزین آویزان شد. از زمان قرون وسطی سر و ته آویزان کردن اجساد مردم خاطی در ایتالیا نمادی از شرارت شخص اعدامی به حساب می‌آمده است؛ اما در این مورد دلیل این کار حفاظت اجساد موسولینی و سایرین از دست مردم عصبانی و خارج از کنترل بود. ویدئو این واقعه را ببینید.

 


تصاویر شش گانگستر معروف تاریخ

ویدئویی جذاب از گانگسترهای معروف از جمله آل کاپون و جان دلینجر که فیلم دشمن ملت از زندگی او ساخته شده است.

 


همه رسوایی‌های سلطنتی اروپا

نگاهی به تاثیر رشد رسانه‌های جمعی بر کنجکاوی مردم راجع به زندگی خانواده‌های سلطنتی در اروپا و مشکلاتی که برای ایشان ایجاد کرده است. مانند ازدواج شاه انگلستان با یک زن مطلقه و واکنش منفی کلیسا.


روزی که اتریش به آلمان الحاق شد

آنشلوس در زبان آلمانی به معنی همبستگی و پیوند و نام واقعه‌ای است که طی آن در ۱۵ مارس ۱۹۳۸ اتریش به آلمان الحاق شد. این الحاق با یک همه پرسی که در آن ۹۹.۷ درصد مردم اتریش رای موافق دادند انجام شد. این الحاق یکی از نقاط شروع افزایش تنش بین قدرت‌های اروپایی شد و موسولینی قبلاً در ۱۹۳۴ مخالف الحاق اتریش به آلمان را گرفته بود و با اعزام نیرو، ولی این بار به علت پیمان دوستی که با هیتلر بسته بود موافقت کرد. با ما همراه باشید تا تصاویری از ورود نیرو‌های نظامی به اتریش را تماشا کنید و مرز‌ها بین آلمان و اتریش نیز برچیده شد.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
الان کجاش رسوایی خانواده های سلطنتی اروپا بود؟!!! این که مردی به عشق یک زن دست از جاه و مقامی در حد سلطنت بر بریتانیا بکشه رسوایی؟!!!!
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل