«سعد حریری» با پادشاه اردن ابراز همبستگی کرد

نخست وزیر مکلف لبنان همبستگی خود را با پادشاه اردن در حراست از امنیت این کشور اعلام کرد.
کد خبر: ۱۰۴۳۸۶۷
| |
11909 بازدید
«سعد حریری» با پادشاه اردن ابراز همبستگی کرد

به گزارش «تابناک» به نقلاز مهر از رویترز، «سعد حریری» نخست وزیر مکلف لبنان بامداد روز یکشنبه همبستگی خود را با «ملک عبدالله» پادشاه اردن برای حراست از امنیت این کشور اعلام کرد.

سعد حریری در پیامی در توئیتر نوشت: «همبستگی کامل با رهبری اردن و ملک عبدالله در دفاع از دستاوردهای مردم اردن، حراست از ثبات آنها و امتناع از مداخله در امور آنها».

گفتنی است، روزنامه واشنگتن پست شامگاه شنبه (به وقت اَمان) در گزارشی اعلام کرد که نیروهای امنیتی اردن ولیعهد سابق این کشور (شاهزاده حمزه بن حسین) را به همراه یکی از مشاوران پیشین ملک عبدالله و شمار دیگری از افراد بازداشت کرده اند.

در پی آن، شاهزاده حمزه بن حسین با تهیه پیامی ویدئویی که از طریق وکیلش در اختیار شبکه خبری بی بی سی قرار گرفت، خبر بازداشت خود را تأیید و اعلام کرد که در بازداشت خانگی بسر می برد.

ساعاتی بعد، ارتش اردن نیز به شاهزاده حمزه بن حسین هشدار داد که هرگونه اقدام علیه «ثبات و امنیت» کشور را متوقف کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت