آخرین آمار کرونا در ایران تا هفتم فروردین ۱۴۰۰/ جان باختن ۸۵ بیمار دیگر
از میان موارد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا در نقاط مختلف کشورمان در ۲۴ ساعت اخیر، آزمایش ۸۱۲۰ تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شود؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شدهاند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۳۹۲۱ تن از ایشان وخیم است.
پس از شناسایی موارد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در نقاط مختلف کشور و انجام تستهای ویژه، شمار مبتلایان از یک میلیون و ۸۴۶ هزار تن گذشت.
به گزارش «تابناک»؛ دکتر سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان گفت: از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۱۲۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده که ۸۱۵ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به یک میلیون و ۸۴۶ هزار و ۹۲۳ تن رسید.
وی در ادامه گفت: در ۲۴ ساعت اخیر، ۸۵ تن از مبتلایان جانشان را از دست دادهاند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جان باختگان این بیماری در کشورمان به ۶۲ هزار و ۳۰۸ تن رسیده است. همچنین تا به امروز خوشبختانه یک میلیون و ۵۸۵ هزار و ۱۱۴ تن بهبود یافتهاند.
لاری افزود: ۳۹۲۱ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند. همچنین تاکنون ۱۲ میلیون و ۵۵۰ هزار و ۸ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
وی در ادامه در خصوص وضعیت شیوع بیماری در نقاط مختلف کشورمان گفت: ۲۳ شهرستان قرمز و ۴۴ شهرستان نارنجی هستند و بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت "از" و "به" شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، ممنوع است.
بر پایه آمارهای ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۳.۸ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۶.۲ درصد، در حالی که میانگین نرخ مرگ در جهان ۲.۶ درصد است و همچنان وضعیتی به مراتب بهتر از کشورمان را نشان میدهد.
برای مشاهده آخرین و به روزترین آمار مبتلایان، جان باختگان و بهبود یافتگان ویروس کرونا و همچنین اطلاع از «نرخ مرگ» و «نرخ بهبود» در کشورمان و جهان، اینجا را کلیک کنید.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۶:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
ولی
| ۱۸:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
اون 3.8 مربوط به کل دوره است یعنی ابتلا نزدیک به دو ملیون و فوت شده ها حدود 60 هزار که نسبت کل فوتی ه به ابتلا 3.8 می باشد.
البته نقد شما در کل درسته زیراکه الان ظاهرن اوضاع خیییلی خوبه که از 8000 زیر صد فوتی داریم!!!!!!!!!!بهتره جدی نگیرید
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟







