سهام آمریکا جهش کردند

کد خبر: ۱۰۴۲۶۸۰
|
۰۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۳ 27 March 2021
|
8151 بازدید

سهام وال‌استریت در پایان معاملات روز جمعه آمریکا (بامداد شنبه به وقت تهران) جهش کردند و رشد سهام در دقایق پایانی شتاب گرفت تا اس‌اندپی رکورد تاریخی جدیدی ثبت کند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، سهام وال‌استریت در پایان معاملات روز جمعه آمریکا (بامداد شنبه به وقت تهران) جهش کردند و رشد سهام در دقایق پایانی شتاب گرفت تا اس‌اندپی رکورد تاریخی جدیدی ثبت کند.

امید به ریکاوری سریع از پاندمی کرونا بازارهای سهام را تقویت کرد. رئیس‌جمهور بایدن پنج‌شنبه شب اعلام کرد هدف دولت او این است که در ۱۰۰ روز ابتدایی کار خود ۲۰۰ میلیون واکسن کرونا توزیع کند. این در حالی است که پیشتر این هدف ۱۰۰ میلیون تعیین شده و محقق شده بود.

میانگین صنعتی داوجونز ۴۵۳.۴۰ واحد یا ۱.۳۹ درصد جهش کرد و به ۳۳,۰۷۲.۸۸ واحد رسید.

اس‌اندپی ۵۰۰ با جهشی ۱.۶۶ درصدی به رکورد بی‌سابقه ۳,۹۷۴.۵۴ واحد رسید و کامپوزیت نزدک ۱.۲۴ درصد جهش کد تا در ۱۳,۱۳۸.۷۲ واحد به کار خود پایان دهد.

به این ترتیب سود شاخص اس‌اندپی از ابتدای امسال تا کنون به ۵.۸ درصد رسیده است.

داوجونز در ۸ دقیقه پایانی معاملات ۱۵۰ واحد جهش کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت