حریرچی: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی فاجعه است

ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی امروز فاجعه است به طوری که از ۸۳ درصد به ۵۹ درصد رسیده است، گفت: نتیجه رعایت نکردن، افزایش بیماری و مرگ ومیر است.
کد خبر: ۱۰۴۲۰۵۸
|
۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۸ 23 March 2021
|
5647 بازدید
|
۵

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، حریرچی دوشنبه شب در یک برنامه زنده تلویزیونی درباره روند افزایش شیوع کرونا در کشور هشدار داد و افزود: از یک هفته پیش از شروع سال تحویل ۱۴۰۰ روند افزایشی شیوع کرونا مشاهده می‌شود.

وی با بیان اینکه شمار شهرهای قرمز و نارنجی به ۵۱ شهر رسیده است، گفت: پیش از آغاز سال نو ۹ شهر در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد قرمز و در ۳۱ شهر نارنجی هم در ۱۱ شهر دیگر محدودیت‌های کرونایی وجود داشت.

معاون کل وزیر بهداشت ادامه داد: اکنون شماره شهرهای درگیر وضعیت قرمز و نارنجی به ۵۰ شهر تغییر کرده است. شهرستان‌های فیروزکوه، دماوند از استان تهران هم قرمز شدند و اوضاع در شهرهای بوشهر و ارومیه هم صعودی است.

حریرچی این افزایش‌ها را نتیجه خریدهای اسفندماه اعلام کرد و افزود: نتیجه مسافرت‌ها و دید و بازدیدهای نوروز چند هفته آینده بروز خواهد کرد.

معاون کل وزیر بهداشت در ادامه هموطنان را به منع سفر در ایام نوروز توصیه کرد و افزود: به هر شکل در سفرها و دورهمی‌ها احتمال شیوع کرونا بیشتر است. افرادی که به مسافرت می‌روند یا ویروس کرونا را می‌برند و یا به شهر خود انتقال می‌دهند.

حریرچی همچنین به چرخش ویروس انگلیسی در کشور و خطرات چندبرابری آن اشاره کرد و افزود: در برخی شهرها از جمله تهران شاهد افزایش موارد بستری کرونایی هستیم.

وی با اشاره به مقاوم شدن ویروس کرونا در بدن انسان، گفت: برخلاف تصور غربی‌ها که فقط به فکر مردم خوشان هستند، تا همه مردم (جهان) ایمن نباشند هیچ‌کس در امان نخواهد بود.

حریرچی همچنین به خرید غذا از رستوران‌ها اشاره کرد و افزود: یکی از خطرناک‌ترین عوامل شیوع کرونا همین اماکن غذاخوری و رستوران‌ها هستند.

وی در پایان از مردم درخواست کرد، چند ماه آینده را هم رعایت کنند تا واکسیناسیون انجام شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
عملكرد خود شما ؟؟
با اين همه دستگاه اجرايي آيا نمي شد كلا تردد را ممنوع كرد ؟؟
وضعيت ساخت واكسن ؟؟
پيش بيني هاي سطحي و كاملا مبتديانه كه همه بلدند ..
اقاي د ك تر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
چرا زودتر به مردم واکسن نمی زنید؟!!! چرا یکساله فقط با روان مردم بازی می کنید؟؟؟ مردم چه کنند؟ همه دنیا دارن واکسن می زنن!!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۱:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
علاوه
فاجعه اصلی بی عرضگی تو طی یکسال گذشته است
قرنطیه را مسخره کردی و گفتی مال جنگ جهانی دوم و وبا بود؟
یادته گفتی ما با زدن ماسک مخافیم؟
یادته جلو دوربین آب دماغ گرفتی و ویروس پخش کردی؟
یادته فتی خونه و گفتی کرونا گرفتم خودمو قرنطینه کردم و نشون دادی فرق قرنطینه و جداسازی را بلد نیستی؟
جناب دکتر کارشناس
بزرگترین فاجعه تو هستی؟
سید کوچک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
فاجعه یعنی همه دنیا واکسن میزنن ما نگران مردم مظلوم فلسطین هستیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
فقط بلدین بگین مردم مقصرن؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت