ته چین؛

روش سیخ زدن کباب کوبیده روی سیخ جوجه کباب

کد خبر: ۱۰۳۷۸۳۵
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 March 2021
تعداد بازدید : 16083
بازدید 25437
۱
سیخ زدن یا به سیخ کشیدن گوشت کباب کوبیده یکی از تکنیک‌های مهم است که تسلط بر آن امکان تهیه این کباب را فراهم می‌کند. پیش از این روش سیخ کشیدن کباب کوبیده روی سیخ کوبیده را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون روش سیخ زدن کباب کوبیده روی سیخ جوجه کباب که دشوارتر است را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
اَه اَه با اون دستای تاتو شده آشپز